Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Palma, La Lonja
Palma, La Lonja
Price: 890 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 199 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Tenure: Ägarlägenhet

Palma, La Lonja / Palma, La Lonja

Denna paradvåning med takhöjd på hela fyra meter ligger i Gamla Stan i Palma, i området La Lonja. Lägenheten har fönster med utsikt över ett torg och sovrum mot en lugn sidogata. Lägenheten ligger endast ett stenkast från hamnen, katedralen och alla butiker och restauranger. Helt nyrenoverad i mycket god kvalitet och smak. I lägenheten finns fortfarande bevarade gamla fina charmiga dörrar, fönster och takbjälkar. Lägenheten är på hela 199 m2 och består utav en stor entré med stora franska balkonger(denna del kan användas som inglasad veranda), ett mycket rymligt modernt kök i öppen planlösning med matsal och ett vardagsrum med mycket ljus. Än så länge är planlösningen flexibel och upp till köparen att bestämma men det optimala skulle vara tre-fyra sovrum och tre badrum. I badrummen kommer det vara italienska design möbler installerade. I lägenheten kommer det att finns AC varm/kall, centralvärne på gas som kan kontrolleras via smartphone och andra finesser. Smakfullt golv med ljusa mallorquinska handgjorda klinkerplattor. Mycket representativ stadsvåning med perfekt läge mitt i Palma och nära allt.

Information about the property
Beskrivning
  • Enclosed
    199 kvm
  • Rooms
    5 rum
Economy
  • Tenure
    Ägarlägenhet
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn