Search Menu
San Pedro Alcántara
Los Arqueros Beach
Price: 525 000 €
Make a bid
Enclosed: 93,6 kvm
Community fee: 75 EUR/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns)

San Pedro Alcántara / Los Arqueros Beach

Mellan hav och strand, invid folkliga Boulevarden i San Pedro, finner ni denna nybyggda taklägenhet med 3 sovrum i Los Arqueros Beach. Stora ljusinsläpp, balkong och generös takterrass möjliggör ett sällskapsliv utomhus året runt. Läget är perfekt med gångavstånd till San Pedros stora utbud av affärer och restauranger, samt bara en kort promenad till den populära strandpromenaden som bär till Puerto Banús och Marbella. Våningen är i toppskick och har 3 rymliga sovrum. Från vardagsrum finns utgång till terrass och en trappa upp finner du takterrassen med fina vyer och sol från morgon till kväll. Inom området finns dessutom en stor pool. Välkommen!


Furnish
Description of rooms
 • Livingroom
  Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong med utsikt över området. Gott om plats för både mat- och soffgrupp.
 • Kitchen
  Vitt modernt kök med all maskinell utrustning. Glasvägg mot vardagsrum för en "öppen" känsla.
 • Bedroom
  3 ljusa och rymliga sovrum med plats för dubbelsäng.
 • Bathroom
  2 kaklade badrum varav ett med badkar och ett med dusch.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  93,6 kvm
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  2014
Tv and internet
 • Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Balcony
 • Balkong på 11 kvm med utsikt över området. Utgång från vardagsrum och gott om plats för mat- eller soffgrupp. Trappa upp till takterrass.
Rooftop terrace
 • Stor takterrass på 75 kvm med fantastisk vy över berg och delvis hav. Här kan du njuta av sol hela dagen och den stora ytan gör det möjligt att möblera med både mat- och soffgrupp och solstolar.
Parking/Other buildings
 • Parking/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Economy
 • Community fee
  75 EUR/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår garage
 • IBI fastighetsskat
  139 EUR/mån
 • Litter
  6 EUR/mån
 • Total operating costs
  145 EUR/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Los Arqueros beach
Area
 • Det finns flera anledningar till att San Pedro, den spanska staden som är en del av Marbella, har blivit mycket populär. Den spanska charmen, de många tapasbarerna, trevliga affärer och ett myllrande folkliv. Ja, ibland känns det som om tiden stått stilla i San Pedro de Alcántara. Mitt i internationella Marbella finns denna trevliga stad med mycket egen identitet. Den nya Boulevarden med lekplatser, barer, restauranger, planteringar och fontäner, har blivit en otroligt populär mötesplats för både lokalbefolkningen och turister och är en bas för framtida tillväxt i området. Strandpromenaden mellan San Pedro och Puerto Banús är balsam för själen och för den som vill maximera fortsätter promenaden ända in till Marbella. Flera trevliga strandrestauranger, barer, utomhusgym och lekplatser för barnen. San Pedro ligger strategiskt bekvämt och har nära till allt. Golfbanorna i gröna Nueva Andalucia nås på några minuter med bil, till lyxhamnen Puerto Banús är det bara några kilometer och med tio minuter till både Marbella och Estepona, är det ett nöje att göra små utflykter. Klimatet i San Pedro är detsamma som i Nueva Andalucia och Marbella stad, helt fantastiskt. Berget Sierra Blanca skyddar mot kalla nordanvindar och skapar ett mycket gynnsamt och unikt mikroklimat med behagliga temperaturer året runt. Utbudet av aktiviteter i San Pedro med omnejd är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från November till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm. För den shoppingintresserade finns det mesta i San Pedro. Mängder av högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Vill man bredda och fördjupa utbudet ytterligare, når man från San Pedro enkelt både till Marbella stad och stora det shoppingcentret La Cañada. Avstånd: Flygplatsen i Malaga - ca 65 km Nueva Andalucia - ca 3 km Estepona - ca 20 km Marbella - ca 10 km
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use