Search Menu
The Residences
Estepona / Cancelada
The Residences
Price: 298 000 €
Make a bid
Enclosed: 106 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns)

Estepona - Cancelada / The Residences

Exklusiv nyproduktion i populära Cancelada, Estepona. Här byggs 47 moderna lyxlägenheter i ett naturnära komplex utformat för att uppnå ett boende med högsta möjliga komfort. Ett gated community med stort poolområde samt gemensamma ytor som exempelvis rooftop lounge med pool, solsängar, soffgrupper, bar samt panoramautsikt över Medelhavet och La Concha. Lägenheterna är utformade för att maximera naturligt ljus och utsikt, utrustade med toppmoderna fönster och skjutdörrar med ljudisolering samt reflexskydd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. The Residences byggs med ett engagemang för kvalitet. En kombination av trä, sten, marmor, glas och borstat stål tillsammans med den senaste tekniken och moderna material.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  106 kvm
 • Rooms
  3 rum (max 2 sovrum)
Construction
 • Built
  2018
Tv and internet
 • Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Terrace
 • Terras i söder på 28,35 kvm med utsikt över trädgård och poolområdet.
Parking/Other buildings
 • Parking/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Estepona (65.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker. En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen. Området väster om San Pedro de Alcántara och Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use