Search Menu
Marbella
Rio Real
Price: 265 000 €
Make a bid
Enclosed: 90 kvm
Community fee: 134 EUR/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns ej)

Marbella / Rio Real

Ljust och rymlig lägenhet med utsikt över Rio Reals golfbana och grönskande omgivningar. Stor terrass i sydläge med sol hela dagen. Detta boende om 2 sovrum håller genomgående hög standard. Stora sällskapsytor med fina ljusinsläpp. Ett bekvämt boende i attraktiva Rio Real och bara 100 meter till klubbhuset. Välkommen!

Description of rooms
 • Kitchen
  Ljust arbetskök med full maskinell utrustning. Från kök finns utgång till grovkök med tvättmaskin och torktumlare.
 • Bedroom
  Två stora sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Master bedroom med eget komplett helkaklat badrum med badkar.
 • Bathroom
  Två kompletta helkaklade badrum varav ett med badkar och ett med dusch.
 • Garden
  Terrass om ca 16 m², läge sydväst.
 • Livingroom
  Stort och ljust vardagsrum med plats för matsalsmöbler och soffgrupp. Utgång till trevlig terrass i sydläge med utsikt över Rio Reals golfbana och grönskande omgivningar.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  90 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  1998
Tv and internet
 • ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Parking/Other buildings
 • 1 garageplats, ingår i månadsavgiften/hyran.
Economy
 • Community fee
  134 EUR/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår vatten
 • Fastighetsskatt IBI
  71 EUR/mån
 • Litter
  15 EUR/mån
 • Total operating costs
  86 EUR/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Vackert omgärdad vid foten av berget Sierra Blanca och ner mot Medelhavet, fullt av grönskande vegetation, bereder vackra Marbella ut sig. Kombinationen berg och hav har givit staden sitt unika mikroklimat med sköna somrar och milda, behagliga vintrar. Här finns något för alla och de många olika rumsmiljöerna upphör aldrig att förvåna. De centrala i de gamla delarna av Marbella är fullt av pittoreska torg och smala gränder. Runt apelsintorget ringlar sig massor av smågator med affärer, barer och restauranger och i den närbelägna saluhallen finns färska produkter av alla de slag. Omkring och nedanför huvudgatan Ricardo Soriano, tillika Marbellas viktigaste affärsgata, ligger de nyare stadsdelarna. Flera torg och trevliga uteserveringar leder ner till den nyrustade strandpromenaden som sträcker sig från fiskehamnen och ända bort till lyxhamnen Puerto Banús (7km) och genuint spanska San Pedro de Alcántara (10 km). Flera fast monterade utomhusgym som är gratis och mängder av välskötta lekplatser för barn. Stränderna inne i Marbella är många och fina och utbudet av nöjen är enormt. Trevliga små restauranger nära fiskehamnen, tapasbarer i små gränder och trevliga uteserveringar mot solnedgången i väster. Utbudet av fritidsaktiviteter i Marbella är nästan outtömligt. Trevliga promender i berg eller efter strandpromenaden, aktiviteter på de många gym-, padel- eller tennisklubbarna och givetvis de många och internationellt erkända golfbanorna inom kommunen. Utöver detta finns också, på bara 2 timmars avstånd, skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från november till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Förutom alla aktiviteter finns också alltid de vackra bergen närvarande. Mängder av utstakade vandringsleder av olika svårighetsgrader och för den som vill upptäcka de genuina , levande vita bergsbyarna, nås både Ojén och Istán en kvart från Marbella. För den som vill uppleva en pulserande storstad är Málaga verkligen värt ett besök. De historiska stadsdelarna med alla museer och vackra byggnader, den moriska fästningen, romerska teatern, katedralen och givetvis den nya imponerande kryssningspiren Muello Uno med sitt breda utbud av restauranger och barer. För den shoppingintresserade finns det mesta i Marbella. Mängder av småaffärer och högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. Flera shoppingcenters där La Cañada är det största med över 200 affärer. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Ytterligare några minuter västerut finns den urspanska staden San Pedro, som också tillhör Marbella. Fylld av torg, uteserveringar, affärer och energi. Avstånd: Flygplatsen i Malaga - 60 km Nueva Andalucia & Puerto Banús - 3 km Estepona -30 km Málaga - 70 km
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use