Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Marbella / San Pedro Playa
Las Petunias III
Price: 345 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 149 kvm
Running costs: 2 124 EUR/år
Rooms: 4 rum

Marbella - San Pedro Playa / Las Petunias III

Lugnt och centralt beläget radhus bara ett stenkast från den populära strandpromenaden mellan San Pedro och Puerto Banús. Denna välplanerade och trivsamma bostad om 3 sovrum och 149 kvm erbjuder plats för hela familjen. En plattsatt terrass i väster och en uteplats med liten gräsyta och pergola i öster. Hela området är inhägnat och det finns ett generöst poolområde med två pooler. I bostadens närområde finns flertalet restauranger, barer och affärer. Välkommen!


Provmöblera
Description
 • Livingroom
  Ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till terrass och gräsyta. Här finns utrymme för både soffa- och matgrupp.
 • Livingroom
  Ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till terrass och liten gräsyta. Här finns utrymme för både soff- och matgrupp.
 • Kitchen
  Vitt kök med gott om förvaring och matplats för 4 personer. Separat grovkök med tvättmaskin och torkmöjligheter.
 • Bedroom
  3 sovrum varav två mindre och ett större med plats för dubbelsäng och utgång till balkong och separat badrum.
 • Bathroom
  Två kompletta kalkade badrum på övre plan och en gäst WC på entréplan.
Information about the property
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Built
  1992
TV- och Internetanslutning
 • Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Uteplats
 • Uteplatsbeskrivning
  En uteplats i väster med plattor och liten gräsyta. Tomtyta i öster med plattor och pergola.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Det finns parkering i anslutning till boendet i det stängda området. Finns även gott om parkeringsutrymme i nära anslutning till bostaden.
Economy
 • Renhållning
  180 EUR/år
 • Avgift comunidad
  1944 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  2124 EUR/år
 • General Tax
  1072 EUR/år
 • Tenure
  Småhus
 • Pantbrev
  Bostaden är inte pantsatt.
Området
 • Det finns flera anledningar till att San Pedro, den spanska staden som är en del av Marbella, har blivit mycket populärt. Den spanska charmen, de många tapasbarerna, trevliga affärer och ett myllrande folkliv. Ja, ibland känns det som om tiden stått stilla i San Pedro de Alcántara. Mitt i internationella Marbella finns denna trevliga stad med mycket egen identitet. San Pedros infrastruktur har fått en ordentlig ansiktslyftning under de senaste åren. Efter många års arbeten med tunneln under staden, stod den färdig under Juni 2012. Ovan tunneln byggs en boulevard med lekplatser och barer och hela arbetet skall vara avslutat till sommaren 2014. Strandpromenaden mellan San Pedro och Puerto Banús är balsam för själen och för den som vill maximera fortsätter promenaden ända in till Marbella. Flera trevliga strandrestauranger, barer, utomhusgym och lekplatser för barnen. Under 2012 färdigställdes också Marbellas största parkområde i San Pedro, något som uppskattas av både fast boende och tillfälliga besökare. San Pedro ligger strategiskt bekvämt och har nära till allt. Golfbanorna i gröna Nueva Andalucia nås på några minuter med bil, till lyxhamnen Puerto Banús är det bara några kilometer och med tio minuter till både Marbella och Estepona, är det ett nöje att göra små utflykter. Klimatet i San Pedro är detsamma som i Nueva Andalucia och Marbella stad, helt fantastiskt. Berget Sierra Blanca skyddar mot kalla nordanvindar och skapar ett mycket gynnsamt och unikt mikroklimat med behagliga temperaturer året runt. Utbudet av aktiviteter i San Pedro med omnejd är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från November till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm. För den shoppingintresserade finns det mesta i San Pedro. Mängder av högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Vill man bredda och fördjupa utbudet ytterligare, når man från San Pedro enkelt både till Marbella stad och stora det shoppingcentret La Cañada. Avstånd: Flygplatsen i Malaga - ca 65 km Nueva Andalucia - ca 3 km Estepona - ca 20 km Marbella - ca 10 km
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.