Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Marbella / Puerto Banús
Puerto Banús
Price: 410 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 84 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)

Marbella - Puerto Banús / Puerto Banús

Lägenhet med fantastisk utsikt och atmosfär i första linjen i Puerto Banús! Mitt i lyxhamnen och med härlig vy över hav och båtar ligger denna lägenhet om 84 m2. Den är situerad mitt i hamnens alla nöjen och affärer, men ändå avskilt från det livliga nattlivet på andra linjens bargata. Puerto Banús har ända sedan början på 70-talet attraherat ett internationellt klientel och är ett av Marbellas emblematiska ställen inom kategorin "Jet-set". Lägenheten ligger på första våningen i söderläge och har maximalt ljusinsläpp i både sov- och vardagsrum. Ett unikt permanent- eller semesterboende för den som vill bo mitt i hamnen och ha närhet både till stränder och nöjen. Gångavstånd till allt och med den nyrenoverade fantastiska strandpromenaden in till Marbella runt hörnet. Välkommen!

Description
 • Kitchen
  Arbetskök i rustik stil med fönster mot innergård.
 • Livingroom
  Stort vardagsrum med matplats och salongsdel. Öppen spis och fönsterpartier i söder med mindre balkong.
 • Bedroom
  Från vardagsrum två trappsteg upp till sovrum med garderober och mindre balkong, som det också finns möjlighet att bygga ut. Rejält och fullt utrustat badrum med stora ytor och separat WC-del.
 • Uteplats
  Uteplats 1: Balkong, läge söder med utsikt över hamnen. Uteplats 2: Balkong, läge söder med utsikt över hamnen.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  84 kvm
 • Rooms
  2 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1974
TV- och Internetanslutning
 • ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Economy
 • Fastighetsskatt IBI
  53 EUR/mån
 • Litter
  15 EUR/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  68 EUR/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Lyxhamnen Puerto Banús är en institution i Marbella. Stora yachter, butiker, barer och restauranger avlöser varandra och på bakgatan är det hålligång långt in på småtimmarna. Helan hamnen har många olika rumsmiljöer. Utefter västterrassen avnjuter många de vackra solnedgångarna med magiska vyer över kusten, Gibraltar och Afrika. Många väljer att äta frukost, lunch eller middag på någon av de många barerna eller restaurangerna, andra bara flanerar utmed pirerna för att titta på båtar och folk i farten. På Antonio Banderastorget, precis bakom hamnen, hålls ofta hantverksmarknad och under december och januari brukar en liten skridskobana spolas upp på en del av torget. I direkt anslutning till torget återfinns flera bra restauranger, samt stora varuhuset El Corte Inglés och shoppingcentret Marina Banús. Både öser och väster om hamnen finns många trevliga stränder, beachklubbar och strandrestauranger. Väster om hamnen, i riktning mot San Pedro, återfinns under sommarhalvåret några av de allra hetaste strandklubbarna. Avstånd: Marbella: 6 km San Pedro de Alcántara: 3 km Málagas flygplats: 60 km
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn