Search Menu
Marbella
Xarblanca
Price: 1 395 000 €
Make a bid
Enclosed: 462 kvm
Running costs: 2 640 EUR/år
Plotarea: 1112 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum

Marbella / Xarblanca

Magnifik rustik villa med storslagen utsikt belägen i väletablerat område nära Marbella stad. Detta boende om 4 sovrum erbjuder kvalitet in i minsta detalj. Separat festvåning, biosalong och en välskött uppväxt trädgård. Välkommen!

Description of rooms
 • Ground floor
  Stor välkommande entré med WC och 6 meter i takhöjd. Stort lantkök med köksö och matplats för 6-8 personer. Utgång till uteplats med utsikt mot Sierra Blanca. Vardagsrum med utgång till uteplats och stort fönster mot innerträdgård. Separat TV rum som även kan användas som sovrum.
 • Övreplan
  Master bedroom med dressingroom och komplett badrum. 2 sovrum med gemensam toalett.
 • Basement
  Stort biorum med professionell belysning, filmduk och biofåtöljer. Hobbyrum och festvåning med bar och WC.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  462 kvm
 • Rooms
  6 rum
Construction
 • Built
  2004
Tv and internet
 • ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Garden
 • Description garden
  Uteplats under tak i sydost med havsutsikt och gott om plats för mat- och soffgrupp.
Tomt/Servitut
 • Plotarea
  1112 kvm
Economy
 • Avgift comunidad
  240 EUR/år
 • Fastighetsskatt IBI
  2300 EUR/år
 • Litter
  100 EUR/år
 • Total operating costs
  2640 EUR/år
 • Tenure
  Småhus
Area
 • Vackert omgärdad vid foten av berget Sierra Blanca och ner mot Medelhavet, fullt av grönskande vegetation, bereder vackra Marbella ut sig. Kombinationen berg och hav har givit staden sitt unika mikroklimat med sköna somrar och milda, behagliga vintrar. Här finns något för alla och de många olika rumsmiljöerna upphör aldrig att förvåna. De centrala i de gamla delarna av Marbella är fullt av pittoreska torg och smala gränder. Runt apelsintorget ringlar sig massor av smågator med affärer, barer och restauranger och i den närbelägna saluhallen finns färska produkter av alla de slag. Omkring och nedanför huvudgatan Ricardo Soriano, tillika Marbellas viktigaste affärsgata, ligger de nyare stadsdelarna. Flera torg och trevliga uteserveringar leder ner till den nyrustade strandpromenaden som sträcker sig från fiskehamnen och ända bort till lyxhamnen Puerto Banús (7km) och genuint spanska San Pedro de Alcántara (10 km). Flera fast monterade utomhusgym som är gratis och mängder av välskötta lekplatser för barn. Stränderna inne i Marbella är många och fina och utbudet av nöjen är enormt. Trevliga små restauranger nära fiskehamnen, tapasbarer i små gränder och trevliga uteserveringar mot solnedgången i väster. Utbudet av fritidsaktiviteter i Marbella är nästan outtömligt. Trevliga promender i berg eller efter strandpromenaden, aktiviteter på de många gym-, padel- eller tennisklubbarna och givetvis de många och internationellt erkända golfbanorna inom kommunen. Utöver detta finns också, på bara 2 timmars avstånd, skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från november till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Förutom alla aktiviteter finns också alltid de vackra bergen närvarande. Mängder av utstakade vandringsleder av olika svårighetsgrader och för den som vill upptäcka de genuina , levande vita bergsbyarna, nås både Ojén och Istán en kvart från Marbella. För den som vill uppleva en pulserande storstad är Málaga verkligen värt ett besök. De historiska stadsdelarna med alla museer och vackra byggnader, den moriska fästningen, romerska teatern, katedralen och givetvis den nya imponerande kryssningspiren Muello Uno med sitt breda utbud av restauranger och barer. För den shoppingintresserade finns det mesta i Marbella. Mängder av småaffärer och högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. Flera shoppingcenters där La Cañada är det största med över 200 affärer. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Ytterligare några minuter västerut finns den urspanska staden San Pedro, som också tillhör Marbella. Fylld av torg, uteserveringar, affärer och energi. Avstånd: Flygplatsen i Malaga - 60 km Nueva Andalucia & Puerto Banús - 3 km Estepona -30 km Málaga - 70 km
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use