Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Benahavís
La Alqueria
Price: 525 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 267 kvm
Plotarea: 674 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum

Benahavís / La Alqueria

Toppmodern villa med atmosfär och utsikt. I ett litet stängt område, strax ovanför San Pedro de Alcantára, bara några kilometer från kusten, ligger denna rymliga familjevilla om 267 m2 med 6 rum och kök. Området, som byggdes 1999, är eftertraktat tack vare sitt nära läge till både kust och berg. Villan är byggd i modern stil och håller genomgående hög klass på alla materialval. Välskött tomt på 674 m2 och ett härligt poolområde med sol hela dagen. La Alquería ligger 10 minuter från den trevliga bergsbyn Benahavís, som har Málagaprovinsen starkaste ekonomi och ett stort gastronomiskt utbud. Lika nära är det ner till kusten och på 10 minuter når man San Pedro och strax därefter Puerto Banús. En spatiös villa med gott om sällskapsytor och högt i tak, trevliga terrasser med sol hela dagen och utsikt över Atalayas golfbana. Välkommen!

Description
 • Entréplan
  Välkomnande entré med garageuppfart och plats för 2 bilar i garaget. Stensättning upp till husets entré, hall med gäst WC.
 • Kitchen
  Till vänster om hallen ligger ett rymligt kök med gott om arbetsytor och bardel. Inglasad frukostplats eller kontorsdel. Det genomgående köket har utsikt åt både öst och väst. I öster finns grovkök med utgång till terrass och trädgård. Utanför köket finns en stor salong med matsal och utgång till terrass i väster. Dubbel takhöjd, 6 meter, ger rymd åt hela huset.
 • Plan 1
  En halvtrappa upp ligger andra vardagsrummet med synliga takbjälkar, öppen spis och stora glaspartier ut mot pergola, trädgård och poolområde. Högt i tak.
 • Masterbedroom
  Masterbedroom har stor terrass med utsikt över Atalayas golfbana. Inbyggda garderober av god kvalitet och fullt utrustat badrum.
 • Bedroom
  Både sovrum 1 och 2 har gott om ljusinsläpp, fin utsikt och inbyggda garderober. Två fullt utrustade badrum.
 • Souterrängplan
  Separat pentry och sovrum med garderobsvägg och sällskapsrum. Fullt utrustat badrum. Källarförråd och garage med plats för 2 bilar.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  267 kvm
 • Rooms
  6 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1999
 • General information
  12 hus inom det stängda och bevakade området. Padelbana som tillhör föreningen. Energieffektiv och billig naturgas indragen i fastigheten, som har flera element.
TV- och Internetanslutning
 • ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Uteplats
 • Uteplatsbeskrivning
  Uppväxt trädgård med palm, buskar och automatisk bevattning. Uteplats med grill och gott om utrymme för både mat- och soffgrupp. Plan gräsyta ocn en pool i solläge om 8x4 meter.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Garage med plats för 2 bilar.
Tomt/Servitut
 • Plotarea
  674 kvm
Economy
 • Tenure
  Småhus
 • Pantbrev
  Bostaden är inte pantsatt.
Området
 • Angränsande till Marbella kommun ligger Benahavís, den eftertraktade och centralt belägna pärlan och tillika Málagaprovinsens rikaste kommun. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Tack vare sitt centrala och kustnära läge nära Marbella, har kommunen blivit en av de mest populära efter hela Costa del Sol. Själva bergsbyn, som ligger 7 km och drygt 10 minuter från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger. Staden har en välrenommerad publik skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser. Benahavís är en till ytan stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, La Heredía, El Madroñal, Los Arqueros och La Alquería. Nära till det mesta och ofta med en fantastiskt fin utsikt.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.