Search Menu
Nueva Andalucia Playa
Jardines de Ventura del Mar
Price: 495 000 €
Make a bid
Enclosed: 130 kvm
Community fee: 250 EUR/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns)

Nueva Andalucia Playa / Jardines de Ventura del Mar

Ljus och rymlig takvåning med fantastiskt läge bara 100 meter från strandpromenaden mellan Puerto Banús och San Pedro. Denna bostad om totalt 130 kvm och 2 sovrum har fritt hörnläge i mycket efterfrågad förening med subtropiska trädgårdar och skulpterad pool. Genomgående hög standard på materialval och ytfinish. Området är en sk "gated community" och den andalusiska arkitekturen smälter väl in i omgivningarna. Våningen ligger i söderläge och från den soliga terrassen överblickar man trädgårdarna. Hiss direkt ned till bevakat garage och till våningen hör också ett källarförråd. Från urbanisationens södra entré finns access till stranden och på några minuter nås många restauranger och barer. Dessutom bara en kort promenad till både Puerto Banús och San Pedro Alcántara. Ett bekvämt och bekymmersfritt boende med eftertraktat läge. Välkommen!

Description of rooms
 • Hall
  Välkomnande hall med plats för byrå och garderob.
 • Livingroom
  Stort och ljust vardagsrum om ca 35 kvm med gott om plats för både sittgrupp och matsalsmöbler. Utgång till solig terrass i sydläge.
 • Kitchen
  Modernt kök med inbyggda vitvaror och massiva träluckor. Separat grovkök. Köket är öppet mot vardagsrummet.
 • Master bedroom
  Generöst sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggda garderober. Utgång till terrass. Eget dressingroom och badrum.
 • Bedroom
  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggda garderober. Dragdörrar till mindre balkong och utsikt över rondabergen.
 • Bathroom
  Två helkaklade och fullt utrustade badrum med hög standard.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  130 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2005
 • Värme och ventilationsanl.
  Klimatanläggning finns installerat i lägenheten.
Tv and internet
 • ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Terrace
 • Terrass i syd på ca 16 kvm med utsikt över områdets trädgårdar.
Parking/Other buildings
 • Lägenheten har tillgång till en garageplats under huset, samt tillhörande källarförråd.
Economy
 • Community fee
  250 EUR/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår vatten
 • IBI fastighetsskatt
  67 EUR/mån
 • Litter
  16 EUR/mån
 • Total operating costs
  83 EUR/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Det finns många anledningar till att Nueva Andalucia har blivit ett av Marbellas mest populära områden. Det centrala men lugna läget med ett fantastiskt behagligt klimat året runt. Fantastiska vyer både mot det vackra berget Sierra Blanca och mot Gibraltar och Afrika i sydväst. Den vackra naturen med kullar och frodiga trädgårdar, de många golfbanorna av världsklass, Centro Plaza med sin internationella atmosfär, det internationella Casinot, genuina La Campana med sina många tapasbarer, restauranger och butiker. Utöver detta uppskattar många närheten till både lyxhamnen och nöjesmetropolen Puerto Banús, samt genuint spanska San Pedro de Alcántara med sitt myllrande folkliv och rika utbud av affärer och restauranger. Stränderna i Nueva Andalucia håller också mycket god klass och utefter den nyrustade strandpromenaden som sträcker sig från San Pedro till Marbella, njuter människor av energigivande promenader och trevliga strandhugg bland de många strandrestaurangerna. I Nueva Andalucia är det lätt att trivas, här finns något för alla under årets alla månader. Utbudet av aktiviteter i Nueva Andalucia med intilliggande områden är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från november till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm. För den shoppingintresserade finns det mesta runt hörnet. Mängder av högklassiga mataffärer, möjlighet att köpa svenska livsmedel i flera butiker, lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. I Nueva Andalucias urspungsdel, La Campana, finns dessutom flera charkuterister och delikatessbutiker med säsongens färska råvaror och färsk fisk. Vill man bredda utbudet når man enkelt både San Pedro, Marbella stad och stora shoppingcentret La Cañada. Avstånd: Flygplatsen i Malaga ca 60 km San Pedro de Alcántara ca. 3 km Stranden ca. 2 km Marbella ca. 7 km Estepona ca. 15 km
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use