Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Estepona / Monte Biarritz/Diana
Vista Azur
Price: 240 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 150 kvm
Community fee: 140 EUR/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2

Estepona - Monte Biarritz/Diana / Vista Azur

Ljust och fräscht radhus med lugnt och soligt söderläge i populära Diana. Detta trevliga radhus om 3 sovrum och 150 kvm ligger perfekt inom en liten och välskött gated community. Välkomnande entré, bra planlösning, generellt hög standard och stor trädgård om 200 kvm som sköts av föreningens trädgårdsmästare. Ett bekymmersfritt boende med låga kostnader. Inom föreningen finns många året-runt-boende och hela urbanisationen andas frodig grönska och lugn. Gemensamt generöst poolområde och bara en kort promenad ned till Dianas närcentrum med affärer, barer och service. Mycket god access till tillfarter och San Pedro och Puerto Banus nås med en kort bilfärd. Välkommen!


Provmöblera
Description
 • Livingroom
  Stort och rymligt vardagsrum med gott om plats för både matsalsmöblemang och sittgrupp. Öppen spis strategiskt placerad. Dragpartier ut till terrass och trädgård.
 • Kitchen
  Ordentligt kök med inbyggnadsvaror och ett allmänt fräscht intryck. Matplats för 4 personer. Separat grovkök.
 • Bedroom
  Tre rymliga sovrum på plan 2, alla med utgång till terrasser. Från terrassen på plan 2 får man också en havsglimt. Plats för dubbelsäng och inbyggda garderober.
 • Bathroom
  Två fullt utrustade badrum på övre våningen i mycket gott skick. Helkaklat och med klinkergolv. På nedre våningen finns en WC med kakel och klinkergolv.
 • Hall
  Välkomnande hall med plats för möbel.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  150 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1999-2000
TV- och Internetanslutning
 • ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Economy
 • Community fee
  140 EUR/mån
 • IBI fastighetsskatt
  58 EUR/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  58 EUR/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Monte Biarritz / Diana är ett populärt och etablerat område bara ett par kilometer från San Pedro de Alcántara, vars access mot Puerto Banús och Marbella har blivit mycket smidig i och med tillkomsten av den nya tunneln under San Pedro. På kullarna mellan Guadalmina och Atalaya, med golfbanor med samma namn i nära anslutning, ligger flera villa- och lägenhetsområden med aktiviteter året runt. Varierande bebyggelse och nära till Dianas centrum med både apotek, bank, affärer, restauranger och barer. Från området är det bara några minuter till genuint spanska San Pedro och ytterligare 5 minuter till lyxhamnen Puerto Banús. Västerut är det drygt 10 minuters bilfärd till Estepona. Málagas flygplats: 65 km San Pedro de Alcántara: 2 km Stranden: 2 km Marbella: 9 km Estepona: 13 km
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn