Search Menu
Bostaden är såld

Estepona - Atalaya / Nueva Atalaya Golf Park

Takvåning med fönster i 4 väderstreck och terrasser i två etage om 126 kvm i bästa sydvästläge . Denna ljusa bostad om 146 kvm och 3 sovrum är en pärla med uppfräschningsbehov i populära Diana, Atalaya. Bra planlösning och våningens centrala delar kommunicerar väl med de fina terrasserna, där det finns naturliga avdelningar för framtida utekök, matplats, chillout- och solytor. Från terrasserna beskådas föreningens välskötta poolområde, bergen och de lummiga omgivningarna. Urbanisationen ligger lugnt och centralt i Diana. Promenadavstånd till områdets etablerade och populära närcentrum, samt bra access till stranden, San Pedro, Estepona och Puerto Banus som nås med en kort bilresa. En drömbostad med stor potential. Välkommen!

Estepona / Atalaya
Nueva Atalaya Golf Park
Final price: 235 000 €
Enclosed: 146,2/126 kvm
Community fee: 180 EUR/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Spanien