Search Menu
Rojales / Costa Blanca
Eivissa Villa, 3 rum m trädgård och takterrass
Price: 2 294 000 kr
Enclosed: 94 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Rojales - Costa Blanca / Eivissa Villa, 3 rum m trädgård och takterrass

Residencial Eivissa är en av de finaste projekter på Costa Blanca. Villornas Ibiza stil med en finish i natursten och platta tak är en del av sin charm. Med installationer av hög kvalitet och hög komfort dessa villor är en plats att njuta av den avkopplande livskvalitet i Spanien. Dess läge i södra Rojales området är nära till alla bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och apotek men dess största värde ligger i dess närhet till Lagunas de la Mata och dess närhet till de vackra stränderna i Guardamar och sin vackra natur park. Residencial Eivissa anses ledande inom sitt segment, eftersom den har den senaste tekniken för intelligenta hem automationssystem kontroll exklusiv kontroll genom APP Marsh. Utöver dessa system, Eivissa njuta av en av de mest optimala energi certifieringar i sin klass och nu även omfattar installation av AAA + apparater och luftkonditioneringssystem, en av de bästa på marknaden, för att inte tala om Altherma Nuos systemet Ariston, känt för sin hållbarhet och energibesparing. I Eivissa finns villor med 2 och 3 sovrum och 2 badrum med sina egna privata tomt och pool. Villorna har också golvvärme.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  94 kvm
 • Enclosed description
  Trädgård 214 m2
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2015
Parking/Other buildings
 • P-plats på privat tomt
Economy
 • Gemenskapskostnader
  30 kr/mån
 • Total operating costs
  30 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Dess läge i södra Rojales området är nära till alla bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och apotek men dess största värde ligger i dess närhet till Lagunas de la Mata och dess närhet till de vackra stränderna i Guardamar och sin vackra natur park. Eivissa ligger i ett lugnt område bara 36 km från Alicante flygplats och bara ett par minuters bilresa till den välkända golfbanan La Marquesa.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use