Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Aguamarina / Costa Blanca-Orihuela Costa
Bioko Delux, 3 rum m terrass
Price: 2 046 000 kr
Enclosed: 71/31 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)

Nyproduktion / Aguamarina - Costa Blanca-Orihuela Costa / Bioko Delux, 3 rum m terrass

Nära havet och allt du behöver. Bioko Delux ligger i det charmiga området Aguamarina-Cabo Roig endast 200 meter från havet och nära till alla bekvämligheter du behöver i området. Bioko Delux har lägenheter med 2 och 3 sovrum med 2 badrum med golvvärme. Många av dessa lägenheter är söderläge och njuta av utsikten över poolen. I det här projektet kan du njuta av utomhus pool under det spanska solen eller inomhus swimmingpool med bastu på vintern. Alla lägenheter har A / C och garage med förråd.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  71 kvm
 • Biarea
  31 kvm
 • Bruksarea
  102 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2017
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bioko Delux har underground parkeringsplatser med förråd.
Economy
 • Föreningsavgifter
  95 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  95 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA Bioko Delux har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja. GOLFBANOR Nära Bioko Delux hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. SERVICE Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 4 km från Bioko Delux.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn