Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Tabora Villa, 4 rum m trädgård och takterrass
Price: 2 592 000 kr
Enclosed: 102/293 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / / Tabora Villa, 4 rum m trädgård och takterrass

Imponerande envånings villor i 110m2 med tre sovrum och två badrum som innehåller förstklassiga material och finish. Den moderna designen inkluderar en utomhus vardagsrum med direkt tillgång till trädgård med inbyggd grill och en privat pool. Den enorma 85m2 takterrass är idealisk för att njuta av spanska solen. Hela tomten har 240m2. Villorna inkluderar alla möbler och vitvaror samt golvvärme i 2 badrum och har förinstallation för A / C

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  102 kvm
 • Biarea
  293 kvm
 • Bruksarea
  395 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2015
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplatser på privat tomt
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till Tabora hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn