Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Tabora Dupleks, 4 rum m trädgård och terrass
Price: 1 978 000 kr
Enclosed: 106/76 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / / Tabora Dupleks, 4 rum m trädgård och terrass

Stora två våningar hem 143m2 med tre sovrum och två badrum. Dessa dupleks har en 96m2 trädgård och garage och förråd med direkt tillgång till bostäder ovan. Den moderna designen inkluderar högkvalitativa material och innovativa funktioner som golvvärme i badrum, pre-installation och inbyggd kanalisation för luftkonditionering och värme i hela huset och de senaste aero värmepumpar för effektiv ekologisk uppvärmning av vatten. Dupleks inkluderar möbler och vitvaror.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  106 kvm
 • Biarea
  76 kvm
 • Bruksarea
  182 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2015
Bilplats/Övriga byggnader
 • Privat garage med direkt tillgång till fastigheten
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till Tabora hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn