Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Orihuela Costa - Villa Martin / Costa Blanca
Villamartin villa, 5 rum m takterrass och trädgård
Price: 5 631 000 kr
Enclosed: 150 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Orihuela Costa - Villa Martin - Costa Blanca / Villamartin villa, 5 rum m takterrass och trädgård

Villamartin Villas är ett bostadsområde utformat för att kunna njuta av det behagliga medelhavsklimatet i priviligierade omgivningar intill 3 golfbanor i ett upparbetat grannskap där det finns tillgång till alla sorters serviceinrättningar och bara 5 min från stränderna i ”la Zenia” (Orihuela Costa). Villamartin Villas består av 12 exklusiva villor med tomter från 300 till 495 m2 med privat parkering. Villorna i en modern design, har 3 eller 4 sovrum och 3 badrum. Det stora vardagsrummet har stora fönster till högt tak som gör det möjligt att njuta av en miljö med massor av ljus. Med en 4 x 8 m pool i trädgården kan du ta en avkopplande simtur och njuta av den spanska solen. Villorna har stora takterrasser av 73 m2 med fantastisk utsikt över Villa Martin Golf eller till havet. En plats där du verkligen kan njuta av den spanska livskvalitet med familjen.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  150 kvm
 • Boareabeskrivning
  Takterrass 73 m2, trädgård 369m2
 • Rooms
  5 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats i garage
Economy
 • Sammanlagd driftskostnad
  70 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Villarmartin Villas ligger i ett vackert område med fantastisk utsikt över havet, 45 minuter söder om Alicante flygplats. 1 min till Villamartin golfbana och 10 minuter till Las Ramblas och Campoamor. Området är köpcentrum los Dolces och det stora shoppingcentret Zenia Boulevard, med gott om möjligheter till shopping och fina restauranger där man kan njuta av den spanska gastronomin. Likaså erbjuder området tjänster som banker, apotek och allt du behöver. Den fina La Zenia stranden ligger bara 5 minuter med bil från Villa Martin Villas.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn