Search Menu
Orihuela Costa - Villa Martin / Costa Blanca
Villamartin villa, 5 rum m takterrass och trädgård
Price: 5 631 000 kr
Enclosed: 150 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Orihuela Costa - Villa Martin - Costa Blanca / Villamartin villa, 5 rum m takterrass och trädgård

Villamartin Villas är ett bostadsområde utformat för att kunna njuta av det behagliga medelhavsklimatet i priviligierade omgivningar intill 3 golfbanor i ett upparbetat grannskap där det finns tillgång till alla sorters serviceinrättningar och bara 5 min från stränderna i ”la Zenia” (Orihuela Costa). Villamartin Villas består av 12 exklusiva villor med tomter från 300 till 495 m2 med privat parkering. Villorna i en modern design, har 3 eller 4 sovrum och 3 badrum. Det stora vardagsrummet har stora fönster till högt tak som gör det möjligt att njuta av en miljö med massor av ljus. Med en 4 x 8 m pool i trädgården kan du ta en avkopplande simtur och njuta av den spanska solen. Villorna har stora takterrasser av 73 m2 med fantastisk utsikt över Villa Martin Golf eller till havet. En plats där du verkligen kan njuta av den spanska livskvalitet med familjen.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  150 kvm
 • Enclosed description
  Takterrass 73 m2, trädgård 369m2
 • Rooms
  5 rum
Construction
 • Built
  2016
Parking/Other buildings
 • Parkeringsplats i garage
Economy
 • Total operating costs
  70 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Villarmartin Villas ligger i ett vackert område med fantastisk utsikt över havet, 45 minuter söder om Alicante flygplats. 1 min till Villamartin golfbana och 10 minuter till Las Ramblas och Campoamor. Området är köpcentrum los Dolces och det stora shoppingcentret Zenia Boulevard, med gott om möjligheter till shopping och fina restauranger där man kan njuta av den spanska gastronomin. Likaså erbjuder området tjänster som banker, apotek och allt du behöver. Den fina La Zenia stranden ligger bara 5 minuter med bil från Villa Martin Villas.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use