Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Marbella / Nueva Andalucia
La Campana
Price: 789 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 367 kvm
Running costs: 1 660 EUR/år
Plotarea: 600 kvm
Rooms: 7 rum, varav 6 sovrum

Marbella - Nueva Andalucia / La Campana

Rymlig och lättskött familjevilla med gångavstånd till det mesta på svenskhöjden i centrala Nueva Andalucia. Totalt dryg 360 kvm fördelat på 6 sovrum och generösa sällskapsytor. Flera terrasser och ett välbyggt hus utan stora krav på trädgårdsskötsel. Väldigt bra access till Puerto Banús, Marbella och San Pedro. Många restauranger runt hörnet. Välkommen!


Provmöblera
Description
 • Kitchen
  Rymligt kök med matplats för 4-6 personer och utgång till husets terrasser.
 • Livingroom
  Stort och ljust vardagsrum med utgång till terrassen i väster med pool.
 • Sovrum 1-4
  På första planet finns det 4 sovrum varav ett är en suite med eget badrum och övriga 3 delar på ett badrum.
 • Sovrum 5
  På bottenvåningen finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och garderober.
 • Sovrum 6
  På vinden finns ett sovrum med utgång till stor takterrass.
 • Bathroom
  3 fullt utrustade badrum med kakel och golvklinker.
Information about the property
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Beskrivning
  Klimatanläggning finns installerat i huset.
TV- och Internetanslutning
 • ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Uteplats
 • Uteplatsbeskrivning
  Huset har pool och 2 terrasser, en i markplan och en med utsikt över berg och område.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Övriga byggnader
  Det finns förråd och extra utrymmen i källaren.
 • Det finns garage för 2 bilar.
Tomt/Servitut
 • Plotarea
  600 kvm
Economy
 • IBI fastighetsskat
  1400 EUR/år
 • Litter
  260 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  1660 EUR/år
 • Tenure
  Småhus
 • Pantbrev
  Bostaden är inte pantsatt.
Området
 • Det finns många anledningar till att Nueva Andalucia har blivit ett av Marbellas mest populära områden. Det centrala men lugna läget med ett fantastiskt behagligt klimat året runt. Fantastiska vyer både mot det vackra berget Sierra Blanca och mot Gibraltar och Afrika i sydväst. Den vackra naturen med kullar och frodiga trädgårdar, de många golfbanorna av världsklass, Centro Plaza med sin internationella atmosfär, det internationella Casinot, genuina La Campana med sina många tapasbarer, restauranger och butiker. Utöver detta uppskattar många närheten till både lyxhamnen och nöjesmetropolen Puerto Banús, samt genuint spanska San Pedro de Alcántara med sitt myllrande folkliv och rika utbud av affärer och restauranger. Stränderna i Nueva Andalucia håller också mycket god klass och utefter den nyrustade strandpromenaden som sträcker sig från San Pedro till Marbella, njuter människor av energigivande promenader och trevliga strandhugg bland de många strandrestaurangerna. I Nueva Andalucia är det lätt att trivas, här finns något för alla under årets alla månader. Utbudet av aktiviteter i Nueva Andalucia med intilliggande områden är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från november till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm. För den shoppingintresserade finns det mesta runt hörnet. Mängder av högklassiga mataffärer, möjlighet att köpa svenska livsmedel i flera butiker, lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. I Nueva Andalucias urspungsdel, La Campana, finns dessutom flera charkuterister och delikatessbutiker med säsongens färska råvaror och färsk fisk. Vill man bredda utbudet når man enkelt både San Pedro, Marbella stad och stora shoppingcentret La Cañada. Avstånd: Flygplatsen i Malaga ca 60 km San Pedro de Alcántara ca. 3 km Stranden ca. 2 km Marbella ca. 7 km Estepona ca. 15 km
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.