Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Orihuela Costa - Villa Martin / Costa Blanca
Unik Radhus 5 rum m takterrass och trädgård
Price: 2 113 000 kr
Enclosed: 167 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Orihuela Costa - Villa Martin - Costa Blanca / Unik Radhus 5 rum m takterrass och trädgård

Unik bungalow i bara 50 meter från Villa Martin golfbana Villa Martin. Denna fastighet har 4 sovrum och 3 badrum i en unik och charmig miljö. Stor och rymlig vardagsrum och utrustat kök. Du har inkluderat A / C, larm, skorsten, TV, telefon. Fastigheten är söderläge och har 167 m2, som ligger på en tomt på 223 m2, med en stor terrass på 40 m2. Vackra grönområden med gemenskap swimmingpool. La Zenia stranden ligger bara 10 minuter bort.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  167 kvm
 • Rooms
  5 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2014
Economy
 • Gemensamkostnader
  58 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  58 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA På bara 10 minuter kan du ta ett dopp i Medelhavet, sola eller promenera längs den magnifika stranden i La Zenia. De lika vackra stränderna i Campoamor, Cabo Roig och Playa Flamenca ligger också i närheten, så det är bara för dig att välja! GOLFBANOR Om du gillar golf, är detta platsen för dig, med tre 18 - håls golfbanor inom 1 km från området. Villamartin golfbana ligger intill, med kurser på Campoamor och Las Ramblos några meter bort. SERVICE En kort promenad från egendomen kommer du att upptäcka alla butiker och tjänster som behövs för det dagliga livet: stormarknader, banker, apotek etc. 500m till La Fuente Shoppingcenter, och på kort tid hittar du La Zenia Boulevard Shopping Centrum med över 80.000 m2 av butiker, barer och andra företag! Ett shoppingparadis!
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn