Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Sinergia World, Radhus, 4 rum m Terrass/Trädgård
Price: 1 190 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Sinergia World, Radhus, 4 rum m Terrass/Trädgård

Det kommer att finnas 57 fastigheter i spansk stil bungallows. Det finns lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum eller 3 sovrum och 2 badrum på bottenvåningen eller på första våningen med takterrass. Framsidan av husen är med tegelstenar i 2 färger, brunt och grädde. Kvaliteter är mycket bra och det finns kök med vitvaror i silverfinish (fläkt, spis med keramikhäll, ugn och kyl och frys), slät vit färg, snickeri väljas mellan vitt och bokskog, förinstallationsprogrammet för A / C och gemensam swimmingpool med en jacuzzi, vattenfall och andra poolen för barn. Likaså kommer det att finnas en annan gemenskap område på väg att ansluta fas I med poolområdet. Det kommer att finnas en uppvärmd jacuzzy, bastu och gym.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  72 kvm
 • Boareabeskrivning
  Terrass/Trädgård 27 m2
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • valfri parkeringsplats i garage
Economy
 • Gemensamkostnader
  40 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  40 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till Projektet hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn