Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Orihuela Costa - Las Colinas / Costa Blanca
Villa Acasia 10, 4 rum m trädgård
Price: 5 214 000 kr
Enclosed: 135 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Orihuela Costa - Las Colinas - Costa Blanca / Villa Acasia 10, 4 rum m trädgård

Villorna i urbanisationen Acasia är unikke och skiljer sig från alla andra områden set på Costa Blanca. Från ingången till golfbanan, kommer du att märka en känsla av trygghet och lugn som du inte hittar någon annanstans på Costa Blanca. I Acasia kan du bo i ett unikt område omgivet av lyxvillor i en privilegierad miljö med utsikt mot Mar Menor. Villorna är av mycket hög kvalitet med all den komfort som en lyx villa kan erbjuda vid en av de bästa golfbanorna i Europa, Las Colinas. Här hittar du Villaer med 3 sovrum med stora trädgårdar från 550-1100m2, där du kan njuta av den avkopplande livsstil under spanska solen. Pool ingår och trädgården levereras som standard landskapsmiljö med bevattningssystem och belysning. Villorna har den senaste tekniken med Smart Home Technology System 3.0 med larmsystem med sensorer, ansluten till Smart Home. En plats för hela familjen att njuta av

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  135 kvm
 • Boareabeskrivning
  Trädgård 700 m2
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2017
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering på tomt
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Villaen Acasia 10 ligger i projektet Acasia som ligger i den välkända Las Colinas Golf Resort med enkel tillgång till alla tjänster som behövs. 75 km till flygplatsen och bara en 10 minuters bilfärd till stranden.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn