Search Menu
Orihuela Costa - Las Colinas / Costa Blanca
Villa Limonero 18, 4 rum m trädgård
Price: 7 324 000 kr
Enclosed: 175 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Orihuela Costa - Las Colinas - Costa Blanca / Villa Limonero 18, 4 rum m trädgård

Villorna i urbanisationen Limonero är unikke och skiljer sig från alla andra områden set på Costa Blanca. Från ingången till golfbanan, kommer du att märka en känsla av trygghet och lugn som du inte hittar någon annanstans på Costa Blanca. I Limonero kan du bo i ett unikt område omgivet av lyxvillor i en privilegierad miljö med utsikt mot Mar Menor. Villorna är av mycket hög kvalitet med all den komfort som en lyx villa kan erbjuda vid en av de bästa golfbanorna i Europa, Las Colinas. Här hittar du Villaer med 3 och 4 sovrum med stora trädgårdar från 665-1063m2, där du kan njuta av den avkopplande livsstil under spanska solen. Pool ingår och trädgården levereras som standard landskapsmiljö med bevattningssystem och belysning. Villorna har den senaste tekniken med Smart Home Technology System 3.0 med larmsystem med sensorer, ansluten till Smart Home. En plats för hela familjen att njuta av

Information about the property
Description
 • Enclosed
  175 kvm
 • Enclosed description
  Trädgård 689 m2
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  2016
Parking/Other buildings
 • Parkering på tomt
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Villaen Limonero 18 ligger i projektet Limonero som ligger i den välkända Las Colinas Golf Resort med enkel tillgång till alla tjänster som behövs. 75 km till flygplatsen och bara en 10 minuters bilfärd till stranden.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use