Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Orihuela Costa / Costa Blanca - Punta Prima
Villa i Punta Prima, 3 rum m trädgård
Price: 1 459 000 kr
Enclosed: 75 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Orihuela Costa - Costa Blanca - Punta Prima / Villa i Punta Prima, 3 rum m trädgård

Trevlig villa med 2 sovrum och ett badrum. Denna villa har ett stort vardagsrum med plats för matbord. Charmig trädgård där du alltid hittar solen. Takterrass med 40m2 där du också kan njuta av utsikten till samhället poolen. Denna villa har egen parkering på tomten samt BBQ, A / C och möbler ingår. Dessutom, från detta unika villa kan du njuta av utsikt över havet och du har bara 900m till havet. Köpcentrum Punta Prima ligger inom gångavstånd och du har alla bekvämligheter du behöver i området.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  75 kvm
 • Boareabeskrivning
  Trädgård 300m2
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2009
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering på tomt
Economy
 • Sammanlagd driftskostnad
  50 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA Villan har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja. GOLFBANOR Nära Villan hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. SERVICE Villan ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 2 km från Villan.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn