Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Orihuela Costa - Villa Martin / Costa Blanca
Residencial Anna, 3 rum m takterrass
Price: 1 502 000 kr
Enclosed: 59 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)

Nyproduktion / Orihuela Costa - Villa Martin - Costa Blanca / Residencial Anna, 3 rum m takterrass

2 och 3 sovrums ägarlägenheter och takvåningar med havsutsikt. Njut av solen hela året, 3 golfbanor eller stranden som ligger bara 10 minuter bort! Residencial Anna är den perfekta platsen för att njuta av det utmärkta medelhavsklimatet. Högre etage-fastigheter har utsikt över både havet och de olika golfbanorna runt om projektet, och dess södra orientering garanterar också att lägenheterna har solsken året runt! Det finns en gemensam pool med områden för både vuxna och barn, vilket skapar en idealisk plats att svalka sig vid, under de varma sommarmånaderna. För alla fastigheter ingår även en parkeringsplats i priset! För att till fullo uppskatta den utmärkta utsikten och solljuset, har lägenheterna även stora glasbalkonger. Man kan välja mellan tre olika stilar av möbler, var och en utformad speciellt för lägenheterna i Residencial Anna.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  59 kvm
 • Boareabeskrivning
  Takterrass 62m2, Terrass 8m2
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
 • General information
  PROJEKTET Helt ingärdat boområde med både murar och nätstängsel, med grindar och automatiskt system för huvudentré mittemot hissarna. Alla andra grindar har lås. Kullerstensvägar, gatumöbler och ramper inom området. Cykelställ finns också. Område för läshörna komplett med träd och bänkar. BASSÄNG 107 m2 gemensam pool med två separata områden för vuxna och barn. Pool med kakel, invändig belysning som ändrar färg, steg och tillgänglighet för personer med begränsad rörlighet. Mot poolen finns en stor veranda som kan ha flera användningsområden från samhällsmöten till att bara sola. En 200 m2 gräsmatta omger poolen, där det också finns duschar, halmtak parasoll, ett skyddande staket, inkörsport, träd och belysning.
TV- och Internetanslutning
 • Installation av TV-signal mottagande enheten för gratis visning på språk: spanska, ryska, franska, engelska och tyska, med en HD digital satellitmottagare i varje hem. Installationen ger möjlighet att ta emot TV-kanaler i skandinaviska språk och engelska på begäran och tecknande av kontrakt. Internet ADSL
Bilplats/Övriga byggnader
 • Samtliga fastigheter har en tilldelad parkeringsplats, som kan vara antingen på parkeringen intill poolen eller i garage, som har två hissar och ett trapphus. Tillträde till garage är via fjärrkontroll och en motordriven dörr, och i garaget finns även nödbelysning.
Economy
 • Gemensamkostnader
  47 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  47 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA Bara 10 minuter bort kan du ta ett dopp i Medelhavet, jobba på solbrännan eller bara ta en promenad längs den utmärkta stranden i La Zenia. Andra närliggande stränder som är i Campoamor, Cabo Roig och Playa Flamenca är också värda ett besök. GOLFBANOR Om du är ett fan av golf, är Residencial Anna platsen att vara på, med tre 18-håls golfbanor mindre än 1 km bort! Villamartin Golf är i andra änden av Residencial Anna, medan golfbanor i Campoamor y Las Ramblas ligger bara några meter bort. SERVICE En kort promenad bort hittar du allt du behöver för vardagen: stormarknader, banker, apotek etc. 300m från Residencial Anna är "La Fuente" Shoppingcenter, samtidigt som det i närheten ligger ett område du också kan besöka: Zenia Boulevard,; ett stort köpcentrum som spänner över 80.000 m2 av butiker, barer och restauranger! UTSIKT FRÅN PROJEKTET Från de högre belägna etage-fastighetern har du utsikt över havet och / eller utsikt till någon av de olika golfbanorna som omger Residencial Anna.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn