Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Villa Cefiro, La cuerda R-8 4 rum m trädgård, terrass och takterrass
Price: 2 334 000 kr
Enclosed: 81,3 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Villa Cefiro, La cuerda R-8 4 rum m trädgård, terrass och takterrass

Cefiro villa är en nivå villa med 3 sovrum byggt med exklusiva material och hög kvalitet. Villan har en privat pool, en terrass på 38,08m2, privat trädgård 62m2 och en härlig stor takterrass på 36,90 m2 med tillgång från utsidan. Fantastisk layout med ett fullt utrustat kök och förinstallerad luftkonditionerings. Utvecklingen består av moderna och högkvalitativa villor med egen pool byggd på 1 eller 2 nivåer och finns med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  81.3 kvm
 • Boareabeskrivning
  takterrass 36,90 m2, trädgård 62m2, terrass 38,08m2
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
TV- och Internetanslutning
 • pre installation av TV och internet
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till La Cuerda i Lomas de Cabo Roig hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn