Search Menu
Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Villa Cheviot II La cuerda R-8 3 rum m trädgård, terrass och takterrass
Price: 1 940 000 kr
Enclosed: 81,3 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Villa Cheviot II La cuerda R-8 3 rum m trädgård, terrass och takterrass

Cheviot II Villan är en hög kvalitet villa med två sovrum och byggt på en nivå. Det stora sovrummet har eget badrum och direkt tillgång till terrassen. Huset har privat trädgård på 89m2 och privat pool, en trevlig terrass på 37,72m2 och härlig stor takterrass på 37,50 m2 med tillgång från utsidan. Köket är fullt utrustat och luftkonditioneringen är förinstallerat. Utvecklingen består av moderna och högkvalitativa villor med egen pool byggd på 1 eller 2 nivåer och finns med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  81,3 kvm
 • Enclosed description
  takterrass 37,50 m2, trädgård 89m2, terrass 37,72m2
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2016
Tv and internet
 • pre installation av TV och internet
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till La Cuerda i Lomas de Cabo Roig hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use