Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Villa Cabo Roig Hills Lomas de Cabo Roig 4 rum m trädgård, terrass och takterrass
Price: 2 734 000 kr
Enclosed: 122 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Villa Cabo Roig Hills Lomas de Cabo Roig 4 rum m trädgård, terrass och takterrass

Cabo Roig Hills villor består av 3 sovrum, 3 badrum, öppet kök och stort vardagsrum, garderober, elektriska persienner, off-road parkering och privat pool. Fullt utrustade badrum med duschväggar , badrum möbler och golvvärme. Villorna har preinstallation av centrala AC. Dessa fantastiska villor är byggd i två plan och på tomter mellan 215 m2 och 304 m2. alla villor levereras med inre och yttre belysning. Cabo Roig Hills är en lyx komplex bestående av fem söderläge moderna villor med egen pool och havsutsikt. Cabo roig Hills ligger i Lomas de Cabo Roig, bara några minuter till blå flagg stränder i Costa Blanca och nära till det största shoppingcentret i provinsen, Zenia Boulevard. Golfälskare kan njuta av tre golfbanor inom en kort sträcka, Villamartin , Las Ramblas och Campoamor .

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  122 kvm
 • Boareabeskrivning
  takterrass 31,05 m2, terrass 32,50m2
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  AC kall/värma golvvärme i badrum
TV- och Internetanslutning
 • pre installation av TV och internet
Bilplats/Övriga byggnader
 • off-road
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till La Cuerda i Lomas de Cabo Roig hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn