Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Punta Prima / Costa Blanca-Campoamor
Vista Azul Spa Punta Prima, 3 rum m trädgård
Price: 1 370 000 kr
Enclosed: 70 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Punta Prima - Costa Blanca-Campoamor / Vista Azul Spa Punta Prima, 3 rum m trädgård

Vista Azul Spa är en bostadsområde som består av 2 sovrum och 2 badrum bottenvåningarna med 2 stora terrasser och översta våningen med terrass, balkong och privat takterrass. Alla lägenheter kommer att ha underjordisk parkeringsplats. Lägenheterna har i priset ett fullt utrustat kök med vitvaror och ljus, badrum med väggmonterad badrumsmöbler , ljus och glas duschvägg. Inbyggda garderober, golvvärme i vardagsrum och badrum och pre-installation av luftkonditionering. Fantastiska bostadsområde med 2 pooler, en av dem med SPA, jacuzzi, gym, barn lekplats och gemensamma trädgårdar. Vista Azul SPA är en idealisk plats att leva året runt, är på gångavstånd från köpcentret "Punta Marina", barer och restauranger. Privilegierat läge att njuta av havet och golfbanor og Villamartin , Campoamor och Las Ramblas, den perfekta kombinationen av avkoppling och sport.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  70 kvm
 • Boareabeskrivning
  Terrasse 73 m2, parkering i garage
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
TV- och Internetanslutning
 • pre installation av TV och internet
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplatser i garage inkluderat
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA Vista Azul i Punta Prima har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja. GOLFBANOR Nära Vista Azul hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. SERVICE Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 2 km från Vista Azul. UTSIKT FRÅN PROJEKTET Alla lägenheter har utsikt över poolen och / eller trädgården som omger Vista Azul.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn