Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Palma, Gamla Stan / Palma, Gamla Stan, Mallorca
Palma, Gamla Stan
Price: 3 150 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 370 kvm
Rooms: 10 rum, varav 7 sovrum
Tenure: Ägarlägenhet

Palma, Gamla Stan - Palma, Gamla Stan, Mallorca / Palma, Gamla Stan

Pampig paradvåning i första linjen mot havet i Palmas gamla stad Lägenheten ligger 4 tr upp i en mycket representativ palatsliknande fastighet med pampig entré, atrium, hiss och garage. Själva huvudlägenheten är på ca 300 m2 fördelade på flera representativa salonger med havsutsikt, 7 sovrum, 4 badrum (vissa en suite), separat kök, tvättstuga mm. Två ingångar. Från vardagsrummet har man direkt utgång till en privat terrass om ca 25 m2 med strålande utsikt över katedralen och hamnen. En trappa upp finns en gästlägenhet om ca 70 m2, På detta plan finns även en mycket stor takterrass med vyer över Palmas gamla stad. En del av den tillhör privat till gästlägenheten. Gästlägenheten går att förbinda via en spiraltrappa med huvudlägenheten. På gatuplanet har man privat garage med direkt infart från gatan. Sammanlagt ca 420 m2. Fastigheten är i bra skick, men lägenheterna har äldre standard och behöver modernisering/renovering. Unikt objekt om man önskar mycket representativt boende i Palma.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  370 kvm
 • Rooms
  10 rum
Economy
 • Tenure
  Ägarlägenhet
 • Pantbrev
  Bostaden är inte pantsatt.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn