Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Punta Prima / Costa Blanca
Tindra villa , 4 rum m terrass, trädgård och terrass
Price: 1 962 000 kr
Enclosed: 98,7 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Punta Prima - Costa Blanca / Tindra villa , 4 rum m terrass, trädgård och terrass

Liten urbanisering av 3 sovrum villor som ligger i Punta Prima, Torrevieja bredvid ett shoppingområde i Punta Prima erbjuder ett brett utbud av restauranger, stormarknader och tjänster och endast 1,3 km från Punt Prima strand. Villorna byggs i två plan och har tre sovrum, två badrum, stor terrass på övervåningen och trädgård med direkt tillgång till den vackra gemensam pool och gemensam område. På bottenvåningen hittar du ett öppet kök och vardagsrum, ett praktiskt förråd, sovrum och ett badrum. De stora fönstren mot terrassen ger villan massor av dagsljus. Första våningen med två sovrum och ett badrum. Från sovrummet har du tillgång till en privat terrass. Villorna ligger framför en vacker gemensam pool och gemensam område. Varje villa har en privat garage i källaren.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  98.7 kvm
 • Boareabeskrivning
  Tomt 143,50 m2
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2015
Bilplats/Övriga byggnader
 • P-plats i garage
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • OMRÅDET STRÄNDERNA Ligger nära komplexet: stranden Rocio del Mar, som har belönats med blå flagg och " Q " för turist kvalitet. Tillgängliga är också de omgivande stränderna och vikarna: Punta Prima, La Zenia stranden och Cala Ferris, Playa Flamenca bland andra. GOLFBANOR Nära till urbaniseringen och öppet året runt finns olika golfbanor, kända för sitt rykte och kvaliteter är: Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla är 18 hål. SERVICE Tindra är omgiven av alla typer av tjänster, hela året. Det finns flera kommersiella områden i omedelbar närhet med ett utbud av affärer, restauranger och nöjesställen. I närheten finns två stora köpcentrum: Zenia Boulevard på Orihuela Costa och Habaneras i Torrevieja. Torrevieja sjukhus ligger bara 3 km från komplexet.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn