Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Marbella / Elviria
Elviria
Price: 550 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 124 kvm
Running costs: 1 180 EUR/år
Plotarea: 357 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum

Marbella - Elviria / Elviria

Underbar strandvilla villa med havsglimt och stor potential bara 100 meter från Marbellas bästa stränder. Denna bostad om 3 sovrum (möjlighet för 4) har väldisponerad planlösning och ligger trevligt i Elviria bara en kort promenad från femstjärniga Vincci Estrella del Mar. Efter renovering blir huset en dröm där havet hela tiden känns närvarande. Öppen spis, utegrill och möjlighet att bygga till liten pool. Promenadavstånd till många bra restauranger och beachklubbar. Välkommen!


Provmöblera
Description
 • Vardagsrum (Entréplan)
  Ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis och dragdörrar ut till terrass och trädgård. Murstocken har öppen spis mot vardagsrum och utegrill på uteverandan.
 • Kök (Entréplan)
  Arbetskök med gott om förvaring, går att öppna upp mot vardagsrum.
 • Sovrum (Entréplan)
  Två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng och ett mindre med plats för en säng.
 • Badrum (Entréplan)
  Kaklat badrum med dusch.
 • Garage (Entréplan)
  Garaget ligger i anslutning till vardagsrummet och är enkelt att göra om till ett fjärde sovrum. Parkering finns ändå för 2 bilar under carport.
 • Sovrum (Ovanvåning)
  Stort sovrum med utgång till takterrass med utsikt över omgivningarna.
 • Badrum (Ovanvåning)
  Kaklat badrum med dusch.
 • Förråd (Ovanvåning)
  Förråd som kan göras om till walk in closet.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  124 kvm
 • Rooms
  5 rum (max 4 sovrum)
Uteplats
 • Uteplatsbeskrivning
  Stor plattsatt terrass med utegrill och gott om utrymme för både matgrupp och solstolar. På övreplan finns en stor terrass med nedgång till trädgård och vidsträckt utsikt. Plats för både bord och solstolar.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Garaget ligger i anslutning till vardagsrummet och är enkelt att göra om till ett fjärde sovrum. Parkering finns ändå för 2 bilar under carport.
Tomt/Servitut
 • Plotarea
  357 kvm
Economy
 • IBI fastighetsskat
  1000 EUR/år
 • Litter
  180 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  1180 EUR/år
 • Tenure
  Småhus
 • Pantbrev
  Bostaden är inte pantsatt.
Området
 • Vackert omgärdad vid foten av berget Sierra Blanca och ner mot Medelhavet, fullt av grönskande vegetation, bereder vackra Marbella ut sig. Kombinationen berg och hav har givit staden sitt unika mikroklimat med sköna somrar och milda, behagliga vintrar. Här finns något för alla och de många olika rumsmiljöerna upphör aldrig att förvåna. De centrala i de gamla delarna av Marbella är fullt av pittoreska torg och smala gränder. Runt apelsintorget ringlar sig massor av smågator med affärer, barer och restauranger och i den närbelägna saluhallen finns färska produkter av alla de slag. Omkring och nedanför huvudgatan Ricardo Soriano, tillika Marbellas viktigaste affärsgata, ligger de nyare stadsdelarna. Flera torg och trevliga uteserveringar leder ner till den nyrustade strandpromenaden som sträcker sig från fiskehamnen och ända bort till lyxhamnen Puerto Banús (7km) och genuint spanska San Pedro de Alcántara (10 km). Flera fast monterade utomhusgym som är gratis och mängder av välskötta lekplatser för barn. Stränderna inne i Marbella är många och fina och utbudet av nöjen är enormt. Trevliga små restauranger nära fiskehamnen, tapasbarer i små gränder och trevliga uteserveringar mot solnedgången i väster. Utbudet av fritidsaktiviteter i Marbella är nästan outtömligt. Trevliga promender i berg eller efter strandpromenaden, aktiviteter på de många gym-, padel- eller tennisklubbarna och givetvis de många och internationellt erkända golfbanorna inom kommunen. Utöver detta finns också, på bara 2 timmars avstånd, skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från november till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Förutom alla aktiviteter finns också alltid de vackra bergen närvarande. Mängder av utstakade vandringsleder av olika svårighetsgrader och för den som vill upptäcka de genuina , levande vita bergsbyarna, nås både Ojén och Istán en kvart från Marbella. För den som vill uppleva en pulserande storstad är Málaga verkligen värt ett besök. De historiska stadsdelarna med alla museer och vackra byggnader, den moriska fästningen, romerska teatern, katedralen och givetvis den nya imponerande kryssningspiren Muello Uno med sitt breda utbud av restauranger och barer. För den shoppingintresserade finns det mesta i Marbella. Mängder av småaffärer och högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. Flera shoppingcenters där La Cañada är det största med över 200 affärer. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Ytterligare några minuter västerut finns den urspanska staden San Pedro, som också tillhör Marbella. Fylld av torg, uteserveringar, affärer och energi. Avstånd: Flygplatsen i Malaga - 60 km Nueva Andalucia & Puerto Banús - 3 km Estepona -30 km Málaga - 70 km
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.