Search Menu
Doña Pepa / Costa Blanca-Ciudad Quesada
Villa Korum, 4 rum m trädgård och takterrass
Price: 2 664 000 kr
Enclosed: 105 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Doña Pepa - Costa Blanca-Ciudad Quesada / Villa Korum, 4 rum m trädgård och takterrass

Villa Korum är byggd med en finish i natursten och platta tak som är en del av sin charm. Med installationer av hög kvalitet och hög komfort dessa villor är en plats att njuta av den avkopplande livskvalitet i Spanien. Villan är byggd i en modern och fräsch design och med högt i tak och stora fönster, du kan uppleva en positiv miljö med massor av ljus. Villan har ett stort vardagsrum med ett öppet kök i en modern design, 3 sovrum och 2 badrum. I trädgården med 362 m2 kan du njuta av solen på båda sidor av villa och ta ett dopp i poolen som ingår i priset. På tomten finns också privat parkering. Dess läge i södra Doña Pepa området är nära till alla bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och apotek men dess största värde ligger i dess närhet till Lagunas de la Mata och dess närhet till de vackra stränderna i Guardamar och sin vackra natur park.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  105 kvm
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  2016
Parking/Other buildings
 • P-plats på privat tomt
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Dess läge i Doña Pepa området är nära till alla bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och apotek men dess största värde ligger i dess närhet till Lagunas de la Mata och dess närhet till de vackra stränderna i Guardamar och sin vackra natur park. Eivissa ligger i ett lugnt område bara 36 km från Alicante flygplats och bara ett par minuters bilresa till den välkända golfbanan La Marquesa.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use