Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Doña Pepa / Costa Blanca-Ciudad Quesada
Villa Korum, 4 rum m trädgård och takterrass
Price: 2 664 000 kr
Enclosed: 105 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Doña Pepa - Costa Blanca-Ciudad Quesada / Villa Korum, 4 rum m trädgård och takterrass

Villa Korum är byggd med en finish i natursten och platta tak som är en del av sin charm. Med installationer av hög kvalitet och hög komfort dessa villor är en plats att njuta av den avkopplande livskvalitet i Spanien. Villan är byggd i en modern och fräsch design och med högt i tak och stora fönster, du kan uppleva en positiv miljö med massor av ljus. Villan har ett stort vardagsrum med ett öppet kök i en modern design, 3 sovrum och 2 badrum. I trädgården med 362 m2 kan du njuta av solen på båda sidor av villa och ta ett dopp i poolen som ingår i priset. På tomten finns också privat parkering. Dess läge i södra Doña Pepa området är nära till alla bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och apotek men dess största värde ligger i dess närhet till Lagunas de la Mata och dess närhet till de vackra stränderna i Guardamar och sin vackra natur park.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  105 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • P-plats på privat tomt
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Dess läge i Doña Pepa området är nära till alla bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och apotek men dess största värde ligger i dess närhet till Lagunas de la Mata och dess närhet till de vackra stränderna i Guardamar och sin vackra natur park. Eivissa ligger i ett lugnt område bara 36 km från Alicante flygplats och bara ett par minuters bilresa till den välkända golfbanan La Marquesa.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn