Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Orihuela Costa - Punta Prima / Costa Blanca
El Mirador, 4 rum m trädgård/terrass
Price: 1 378 000 kr
Enclosed: 70 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Orihuela Costa - Punta Prima - Costa Blanca / El Mirador, 4 rum m trädgård/terrass

SPECIALERBJUDANDEN: INKLUSIVE VITVAROR, PARKERING OCH FÖRRÅD I GARAGE OCH DUSCHVÄGG I BAD. ENDAST 1 BUNGALOW KVAR MED 4 RUM MED UTSIKT TIL POOLEN. El Mirador er et projekt med bostäder av moderna stil med material av första kvalitet. I El Mirador hittar du flere typer av fastigheter, våra bottenvåning modell med en privat stor trädgård, och vår översta våning modell med vacker havsutsikt och privat solarium. Båda är med 2 eller 3 sovrum, 2 badrum och har parkeringsplats samt förråd i garage, Pre-installation av luftkonditionering inkluderet. 2 swimmingpools i trevlig grønt gemensamområde samt Gym/fitness, Jacuzzi med Sauna och tyrkisk bad och mycket mer detaljer gör El Mirador till en unik möjlighet.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  70 kvm
 • Boareabeskrivning
  Terrass 40m2 + 3m2
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats och förråd ingår i garage
Economy
 • Gemensamkostnader
  600 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  600 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA El Mirador har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja. GOLFBANOR Nära El Mirador hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. SERVICE Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 2 km från El Mirador. UTSIKT FRÅN PROJEKTET Alla lägenheter har utsikt över poolen och / eller grøntområde som omger El Mirador. Havsutsikt från takterrass.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn