Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Mil Palmeras / Costa Blanca
Playa Elisa III, 4 rum m trädgård
Price: 1 479 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Mil Palmeras - Costa Blanca / Playa Elisa III, 4 rum m trädgård

SPECIALERBJUDANDEN: INKLUSIVE VITVAROR OCH MÖBELPAKET. ENDAST 3 BUNGALOW KVAR MED 4 RUM I SÖDERLÄGE. I ett fantastiskt läge på Alicante kusten Mil Palmeras, Orihuela Costa, finns dessa nya moderna ägarlägenheter, som ligger endast 300 m från stranden. Bostäderna har 3 sovrum, 2 badrum, terrass, veranda eller rymlig takterrass. Projektet erbjuder också preinstallation av luftkonditionering och gemensam pool. Att notera är kvaliteten på finish och utmärkt läge i orten, nära till alla bekvämligheter, stränder och tre golfbanor.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  82 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Economy
 • Gemensamkostnader
  277 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  277 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Mil Palmeras stranden är en naturlig strand med lugna vatten och fin gyllene sand. Synonymt har en blå flagga och "Q" av turist kvalitet stränder med god vattenkvalitet, sand och anläggningar. Strändan fick också ISO 170001 intyg utfärdas endast till stränder som har god tillgänglighet för funktionshindrade. Nära ligger restauranger, stormarknader, banker, apotek, anslutning till riksväg N-332 etc. också inom gångavstånd är centrum av staden Pilar de la Horadada. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn