Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Orihuela Costa - Punta Prima / Costa Blanca
Alegria Hills, 3 rum m takterrass
Price: 1 202 000 kr
Enclosed: 66 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Orihuela Costa - Punta Prima - Costa Blanca / Alegria Hills, 3 rum m takterrass

Alegria Hills ligger väl nära till alla bekvämligheter och bara 10 minuter från havet. Här har du bungalows i en modern stil med 2 sovrum och 2 badrum, med trädgård eller tak terrase av 68 m2. Som ett alternativ, kan du ha poolen i trädgården. Bungalows inkluderar vitvaror, golvvärme i båda badrummen, Badrum utrustade med duschvägg , Barbeque och dusch i trädgården eller på takterrassen, belysning och förinstallationsprogrammet av A / C.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  66 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2017
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA Alegria Hills har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja. GOLFBANOR Nära Alegria Hills hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. SERVICE Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 3 km från Alegria Hills.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn