Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Torre De Horadada / Costa Blanca
Bahia Bungalow, 3 rum m takterrass
Price: 1 423 000 kr
Enclosed: 66 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Torre De Horadada - Costa Blanca / Bahia Bungalow, 3 rum m takterrass

Bungalows med 2 och 3 sovrum och 2 badrum ligger i en trevlig och lugn bostadsområde bara 400 meter från havet och vackra stränder Torre de Horadada . Bungalowerna har antingen en trädgård på 57-101 m2 eller en takterrass på 65 m2. Utsidan är utformad med en perfekt balans mellan rustik och modern stil med gröna trädgårdar där du kan njuta av poolen och jacuzzin under den spanska solen. Bungalows inkluderar golvvärme i både badrum, vitvaror, förinstallation för A / C samt möbler och dusch skärm i badrummen. Med bara en 10 minuters promenad till stranden eller till Torre de Horadada med sin charmiga hamn och restauranger där du kan njuta av den spanska gastronomi, detta är verkligen en plats att njuta av din semester.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  66 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2017
Economy
 • gemensamkostnader
  277 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  277 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA Bara några hundra meter från Bahia Bungalows hittar du de vackra stränderna Playa Del Puerto och Cala Del Cargador. Bara en kort promenad bort kan du njuta av den charmiga hamn som skapar en bra atmosfär i charmiga pueblo Torre de La Horradada. SERVICE Bahia Bungalows ligger i ett lugnt område bara 400 meter från hamnen i Torre de La Horradada, där du kan njuta av de många restauranger med fantastisk spanska gastronomi. Stormarknader och shopping ligger också i området och Pilar de Horradada.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn