Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Villamartin / Costa Blanca-Orihuela Costa
Fantastisk Villa, 4 rum m trägård och takterrass
Price: 2 360 000 kr
Enclosed: 117 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Villamartin - Costa Blanca-Orihuela Costa / Fantastisk Villa, 4 rum m trägård och takterrass

Dessa fantastiska villor är byggda i en modern och fräscht design, allt i ett plan plus takterrass på 109m2. I den stora trädgården av 327-530 m2 du kan njuta av den privata poolen, 3X6m, som ingår. Du har möjlighet att ha en större pool. Även du har privat parkering i trädgården. 3 sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum hittar du alla på en våning med stora fönster som ger en unik atmosfär med massor av ljus. Villan har elektriska persienner, förinstallation för A / C och larm samt jacuzzi på takterrassen. Verkligen en plats där hela familjen kan njuta av. Men detta är inte allt .... Du har även möjlighet att uppgradera till 4 eller 5 sovrum samt en källare 120m2 som du kan använda för vardagsrummet eller ett garage. Område: Costa Blanca - Orihuela Costa - Villamartin. Nära til Torrevieja och Punta Prima.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  117 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Privat parkeringsplats på tomt
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Villan ligger 45 minuter söder om Alicante flygplats och bara 10 minuter till havet, i vackra omgivningar. Med bara 2 km till Villamartin golfbana och ett par minuter till stormarknader och restauranger, är detta verkligen en lugn och charmigt ställe att njuta av, och ändå nära till allt du behöver.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn