Search Menu
Marbella
Guadalete 10, Strandpromenaden
Price: 850 000 €
Make a bid
Plotarea: 111 kvm
Tenure: Tomt

Marbella / Guadalete 10, Strandpromenaden

Unikt tillfälle att förvärva tomt med befintligt och legaliserat projekt, precis invid strandpromenaden och båthamnen Bajadilla inne i Marbella stad. Det är svårt att hitta ett mer strandnära läge inom Marbella kommun och fastigheten ligger precis vid starten av strandpromenaden och knappt 100 meter till strandlinjen. I näromgivningen finns flera av de mest populära fiskrestaurangerna och det är bara några hundra meter till två prestigefyllda privatsjukhus. Trots det centrala läget är området lugnt och en knapp kilometer västerut, utefter strandpromenaden, ligger Marbella stad med sitt stora utbud. Nuvarande projekt har ett avtryck på 111 kvm, källare, två plan och takterrass. Allt är arkitektritat och välplanerat in i minsta detalj och arkitekturen smälter väl in med befintlig bebyggelse. Totalt drygt 230 kvm konstruerad yta, fördelat på 3-4 sovrum och knappt 110 kvm terrasser. Hiss till alla plan och garage. Möjlighet att förverkliga en dröm invid strandpromenaden. Ett tillfälle som sällan återkommer, välkommen!

Description of the plot
Description
 • Enclosed description
  230 kvm total boyta och 110 kvm terrasser. Hiss till alla plan.
Tomt/Servitut
 • Plotarea
  111 kvm
 • Totalareal
  111 kvm
Economy
 • Tenure
  Tomt
Area
 • Vackert omgärdad vid foten av berget Sierra Blanca och ner mot Medelhavet, fullt av grönskande vegetation, bereder kosmopolitiska Marbella ut sig. Kombinationen berg och hav har givit staden sitt unika mikroklimat med sköna somrar och milda, behagliga vintrar. Här finns något för alla och de många olika rumsmiljöerna upphör aldrig att förvåna. De centrala i de gamla delarna av Marbella är fullt av pittoreska torg och smala gränder. Runt apelsintorget ringlar sig massor av smågator med affärer, barer och restauranger och i den närbelägna saluhallen finns färska produkter av alla de slag. Omkring och nedanför huvudgatan Ricardo Soriano, tillika Marbellas viktigaste affärsgata, ligger de nyare stadsdelarna. Flera torg och trevliga uteserveringar leder ner till den nyrustade strandpromenaden som sträcker sig från fiskehamnen och ända bort till lyxhamnen Puerto Banús (7km) och genuint spanska San Pedro de Alcántara (10 km). Flera fast monterade utomhusgym som är gratis och mängder av välskötta lekplatser för barn. Stränderna inne i Marbella är många och fina och utbudet av nöjen är enormt. Trevliga små restauranger nära fiskehamnen, tapasbarer i små gränder och trevliga uteserveringar mot solnedgången i väster. Utbudet av fritidsaktiviteter i Marbella är nästan outtömligt. Trevliga promender i berg eller efter strandpromenaden, aktiviteter på de många gym-, padel- eller tennisklubbarna och givetvis de många och internationellt erkända golfbanorna inom kommunen. Utöver detta finns också, på bara 2 timmars avstånd, skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från november till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Förutom alla aktiviteter finns också alltid de vackra bergen närvarande. Mängder av utstakade vandringsleder av olika svårighetsgrader och för den som vill upptäcka de genuina , levande vita bergsbyarna, nås både Ojén och Istán en kvart från Marbella. För den som vill uppleva en pulserande storstad är Málaga verkligen värt ett besök. De historiska stadsdelarna med alla museer och vackra byggnader, den moriska fästningen, romerska teatern, katedralen och givetvis den nya imponerande kryssningspiren Muello Uno med sitt breda utbud av restauranger och barer. För den shoppingintresserade finns det mesta i Marbella. Mängder av småaffärer och högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. Flera shoppingcenters där La Cañada är det största med över 200 affärer. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Ytterligare några minuter västerut finns den urspanska staden San Pedro, som också tillhör Marbella. Fylld av torg, uteserveringar, affärer och energi. Avstånd: Flygplatsen i Malaga - 60 km Nueva Andalucia & Puerto Banús - 3 km Estepona -30 km Málaga - 70 km
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use