Search Menu
Bostaden är såld

Mijas Costa / Colinas del Mar 99

Denna bostad är belägen i Riviera del Sol, Colinas del Mar, en privat inhängnad urbanisation som ligger mellan Fuengirola och Marbella. Lägenheten är en duplex och från sovrummet på över plan ser man Mijas Pueblo uppe i bergen. Balkongen och terrassen har en fantastisk utsikt över Medelhavet. Urbanisationen har vackra trädgårdar med swimmingpool och barnpool plus mindre pool. Intill finns det en paddle tennis bana som tillhör området. Det är cirka 800 meter till stranden, barer, restauranger (kinesiska, italienska, Internationella, Spansk Venta, snackbarer, tapas, etc), snabbköp, taxi, buss. Inom någon minut ligger Miraflores Golf Bana och endast 15 minuter från Fuengirola och från Marbella. Välkommen!

Mijas Costa
Colinas del Mar 99
Final price: 122 000 €
Enclosed: 50/21 kvm
Community fee: 74 EUR/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Spanien