Search Menu
Ojén / Marbella
Ojén, Marbella
Price: 463 015 €
Make a bid
Enclosed: 138 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns)

Ojén - Marbella / Ojén, Marbella

Bara några minuter från livliga Marbella byggs ett gated community omgivet av vacker natur med fantastisk utsikt över det glittrande Medelhavet. Nyproduktionen har en blandning av rymliga lägenheter, takvåningar och villor byggda på en tomt på 50 hektar, varav 20 är reserverade som grönområden. Varje hem kommer att utrustas med golv av högsta kvalitét, LED-belysning, klimatkontroll, fullt utrustat kök och fullt isolerade fönster med UV-skydd. I komplexet kommer det även finnas en hälsoklubb med ett state-of-the-art gym och inomhuspool. Det kommer också att finnas ett spa, bastu och ångbad. För dina barn kommer det också att finnas en barnklubb. Två stora pooler och två barnpooler, samt en uppvärmd simbassäng så att du kan njuta av utomhusaktiviteter året runt. En concierge-service kommer att finnas tillgängliga för att hjälpa dig att hantera det oväntade. Några av de tjänster som kommer finnas är: privat kock, biltvätt, matinköp, städning och tvätt. Fas 1 består av 75 lyxlägenheter som är uppdelade i nio byggnader. Totalt kommer ca 500 lägenheter byggas.


Furnish
Information about the property
Description
 • Enclosed
  138 kvm
 • Rooms
  4 rum (max 3 sovrum)
Construction
 • Built
  2018
Tv and internet
 • Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Terrace
 • Rymlig terrass på 34 kvm i sydöst med havsutsikt.
Parking/Other buildings
 • Parking/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Bara några kilometer norr om Marbella ligger den trevliga bergskommunen Ojén med sina 3500 invånare. Ojén tillhör naturparken "Sierra de las nieves" som är känt for sin rika artrikedom och växtlighet. Själva byn Ojén har ett sevärt vinmuseum och är levande året runt. Tillgängligheten är ett stort plus, det tar bara knappt tio minuter att ta sig ned till Marbellas rika utbud av restauranger och stränder. I omgivningarna finns många vandringsleder och utsikten är hanförande ut över Medelhavet och de frodiga kullarna och intilliggande bergen. Ojén uppskattas av de som söker naturupplevelser med havet inom nära räckhåll.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use