Search Menu
San Pedro de Alcantara / San Pedro Playa
Los Jazmines
Price: 315 000 €
Make a bid
Enclosed: 114/27 kvm
Community fee: 125 EUR/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)

San Pedro de Alcantara - San Pedro Playa / Los Jazmines

Endast 500 meter från stranden och lika nära till San Pedro by med ett livligt folkliv året runt och med mängder av kaféer, restauranger och små butiker ligger denna rymliga trea med stor terrass i västläge och med utsikt över den härliga tropiska trädgården och den omfångsrika poolen. Har du småttningar finns det barnpool och de härliga gräsytorna på gården är perfekta lekytor. Lägenheten erbjuder en bra planlösning där vardagsrum och de båda sovrummen har direkt access till den generösa terrassen. Köket är separat men för den som vill går det att ta bort väggen mellan kök och vardagsrum för att skapa en öppen planlösning. Två rymliga badrum varav ett med badkar och ett med dusch. Tillhörande garageplats och separat förråd ingår och det når du med hiss. Läget i Marbella är ett av de mest efterfrågade. Tack vare sitt läge har du allt du kan tänkas behöva på gångavstånd och är inte beroende av bil. Längs strandpromenaden tar du dig enkelt till Puerto Banus och Marbella stad. Vill du spela golf ligger några av kusten bästa banor en kort bilfärd härifrån. Helt enkelt en perfekt semesterbostad! Välkommen!


Furnish
Description of rooms
 • Livingroom
  Ljust och rymligt med utgång till terrassen i västläge och utsikt över pool om ca 27 kvm.
 • Kitchen
  Separat kök med diskmaskin, ugn, spishäll (gas) och fläkt. Utgång till tvättstuga med tvättmaskin.
 • Bedroom
  2 rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter och med egen utgång till terrassen.
 • Bathroom
  2 rymliga och helkaklade badrum varav ett med badkar och ett med dusch.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  114 kvm
 • Biarea
  27 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2005
Tv and internet
 • ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. Wifi finns i poolområdet och ingår i avgiften.
Parking/Other buildings
 • Egen garageplats under huset med hiss upp till lägenheten och intilliggande förråd.
Economy
 • Community fee
  125 EUR/mån
 • IBI (Fastighetsskatt)
  78 EUR/mån
 • Sophämtning (Basura)
  13 EUR/mån
 • Total operating costs
  91 EUR/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Los Jazmines
Area
 • Det finns flera anledningar till att San Pedro, den spanska staden som är en del av Marbella, har blivit mycket populärt. Den spanska charmen, de många tapasbarerna, trevliga affärer och ett myllrande folkliv. Ja, ibland känns det som om tiden stått stilla i San Pedro de Alcántara. Mitt i internationella Marbella finns denna trevliga stad med mycket egen identitet. San Pedros infrastruktur har fått en ordentlig ansiktslyftning under de senaste åren. Efter många års arbeten med tunneln under staden, stod den färdig under Juni 2012. Ovan tunneln har det nu byggts en boulevard med lekplatser, barer och restauranger. Boulevarden har blivit en populär, livlig och folklig mötesplats för spanjorer och turister. Strandpromenaden mellan San Pedro och Puerto Banús är balsam för själen och för den som vill maximera fortsätter promenaden ända in till Marbella. Flera trevliga strandrestauranger, barer, utomhusgym och lekplatser för barnen. Under 2012 färdigställdes också Marbellas största parkområde i San Pedro, Los Tres Jardines, något som uppskattas av både fast boende och tillfälliga besökare. San Pedro ligger strategiskt bekvämt och har nära till allt. Golfbanorna i gröna Nueva Andalucia nås på några minuter med bil, till lyxhamnen Puerto Banús är det bara några kilometer och med tio minuter till både Marbella och Estepona, är det ett nöje att göra små utflykter. Klimatet i San Pedro är detsamma som i Nueva Andalucia och Marbella stad, helt fantastiskt. Berget Sierra Blanca skyddar mot kalla nordanvindar och skapar ett mycket gynnsamt och unikt mikroklimat med behagliga temperaturer året runt. Utbudet av aktiviteter i San Pedro med omnejd är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från November till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm. För den shoppingintresserade finns det mesta i San Pedro. Mängder av högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Vill man bredda och fördjupa utbudet ytterligare, når man från San Pedro enkelt både till Marbella stad och stora det shoppingcentret La Cañada. Avstånd: Flygplatsen i Malaga - ca 65 km Nueva Andalucia - ca 3 km Estepona - ca 20 km Marbella - ca 10 km
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use