Search Menu
Villamartin / Costa Blanca-Orihuela Costa
Villamartin 10, Villa m 4 rum m trägård och takterrass
Price: 2 365 000 kr
Enclosed: 124 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Villamartin - Costa Blanca-Orihuela Costa / Villamartin 10, Villa m 4 rum m trägård och takterrass

Dessa fantastiska villor är byggda i en modern och fräscht design i 2 våninger plus takterrass på 42m2. I trädgården på 181 m2 du kan njuta av den privata poolen, 3X6m, som ingår med dusch. Även du har privat parkering i trädgården. På nedre våningen är vardagsrum, kök, ett sovrum med ensuite badrum och även en extra gästtoalett. På första våningen finns två sovrum båda med sitt eget ensuite bad. Från både sovrum det finns tillgång till stor terrass på 20 m2. Till Villan ingår förinstallation för A / C, värmekablar i golvet i alla badrum, elektriska persienner och parkeringsplats på tomten. Verkligen en plats där hela familjen kan njuta av. Område: Costa Blanca - Orihuela Costa - Villamartin. Nära til Torrevieja och Punta Prima.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  124 kvm
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  2017
Parking/Other buildings
 • Privat parkeringsplats på tomt
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Villan ligger 45 minuter söder om Alicante flygplats och bara 10 minuter till havet, i vackra omgivningar. Med bara 2 km till Villamartin golfbana och ett par minuter till stormarknader och restauranger, är detta verkligen en lugn och charmigt ställe att njuta av, och ändå nära till allt du behöver.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use