Search Menu
Orihuela Costa / Costa Blanca-La Zenia
Zeniazul, 4 rum m terrass
Price: 1 823 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns)

Nyproduktion / Orihuela Costa - Costa Blanca-La Zenia / Zeniazul, 4 rum m terrass

I Zeniazul kan du hitta lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum, med ett öppet kök och vardagsrum med tillgång till terrassen på 14 m2 med havsutsikt. Lägenheterna har inkluderat möbler och vitvaror och har även golvvärme i badrummen. Dessutom förinstallation för A / C samt möjligheten att ha parkeringsplats och förråd i garaget. Zeniazul har en stor swimmingpool som du kan njuta av i den spanska solen. Zeniazul ligger väl i La Zenia med bara några minuters promenad till La Zenia stranden och till den största shoppingcenter i området, Zenia Boulevard. Område: La Zenia, Orihuela Costa. Nära Villamartin , Caboroig och Torrevieja.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  80 kvm
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  2016
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • STRÄNDERNA Zeniazul har ett bekvämt läge i La Zenia nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja. GOLFBANOR Nära Zeniazul hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. SERVICE Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard bare ca 500m fra Zeniazul och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 4 km från Zeniazul.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use