Search Menu
Spanien / Mallorca
Port Adriano, Mallorca
Price: 220 000 €
Make a bid
Enclosed: 68 kvm
Rooms: 3 rum och kök, varav 2 sovrum och 1 badrum.
Tenure: Äganderätt

Spanien - Mallorca / Port Adriano, Mallorca

En fin lägenhet med otrolig utsikt över hamnen, stranden och havet. Lägenheten ligger alldeles intill havet och en fin sandstrand. Lägenheten har en boyta på ca 68 m2 och består av ett vardagsrum med utgång till terrassen på ca 5 m2, två rymliga sovrum, varav ett av dem har havsutsikt, kök och ett badrum. Lägenheten är i behov av en renovering/modernisering. Pris i EURO: 220 000 EURO

Vardagsrum.
Vardagsrum.
Vardagsrum och matplats.
Vardagsrum och matplats.
Kök.
Kök.
Sovrum.
Sovrum.
Sovrum.
Sovrum.
Badrum.
Badrum.
Description of rooms
  • Som ombud för Next Home Mallorca kan vi nu erbjuda dig som söker fritids- eller permanentbostad en trygg och svensktalande kontakt. Next Home Mallorca erbjuder i snitt 500 objekt över hela Mallorca - allt från mindre lägenheter till radhus och villor. Kontakta Mäklarhuset om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta ditt drömboende på attraktiva, natursköna Mallorca. Att köpa en fastighet på Mallorca kan kännas mycket spännande men samtidigt osäkert då man inte känner till lokala förhållanden och regler. Många frågor kommer upp: var på Mallorca skall jag köpa så att det bäst passar mina behov, hur går köpeprocessen till, vilken bank kan låna mig pengar, vem kan sköta om min nya bostad, vem kan hjälpa mig med renovering? På Next Home Mallorca har alla svensk bakgrund och sammanlagt mer än 15 års erfarenhet av fastighetsmarknaden på Mallorca.
Information about the property
Description
Economy
  • Tenure
    Äganderätt
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use