Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Brunna Park - Framtidens område! / Pettersbergsvägen 03-1001

Stor uteplats om ca 17,8 kvm!

Sista mark 4:an med stor uteplats! Först till kvarn. Nyproduktion med inflyttning hösten 2017. Välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor uteplats om ca 17,8 kvm med fint läge mot gården. Hallen har ett praktiskt klinkergolv och resterande del av lägenheten har en enhetlig parkett. Vitt kök från Marbodal med induktionshäll, kyl, frys, micro, ugn, fläkt och diskmaskin som standard. Tre sovrum. Fräscht duschrum med vackert brunt klinkergolv med golvvärme. Infällda spotlights i taket. Vägghängd wc, dusch med vikbara dörrar, handfat med kommod samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Önskas en tvättpelare går det att välja som tillval utan extra kostnad. Förråd finns i husets källare. Nytt område där en stor fin lekpark kommer att byggas mellan föreningens hus och den nya handelsplatsen. Närhet till E18 med god förbindelse till både Stockholm och Enköpingshållet. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum. Pendeltågsresan till Stockholm central från Kungsängen station tar ca 27 minuter. Gångavstånd till IP-anläggningen. Livsmedelsbutik finns ett stenkast från huset. Vacker natur och Lillsjön samt Örnässjön finns i närområdet. För övrig information om vilka lägenheter som finns till försäljning se prislistan under FAKTA & DOKUMENT. Där finns även lägenhetsfakta, projektbeskrivning med betalningsinstruktioner och alla andra planritningar över projektet. Planerad inflyttning hösten 2017. Föreningens belåning per kvm kommer att ligga på ca 9.600 kr vilket är betydligt lägre än många andra nyproducerade bostadsrättsföreningar i dagsläget.

Kungsängen / Brunna Park - Framtidens område!
Pettersbergsvägen 03-1001
Final price: 2 595 000 kr
Enclosed: 74,3 kvm
Community fee: 4 024 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: bv av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige