Search Menu
Bostaden är såld

Blidsberg - Döve / Döve Västerbo

Torp - Döve

Sommartorp med den rätta charmen, lugnt och ostört läge med naturen inpå husknuten. Torpet har under senare år delvis renoverats men möjligheter för dig med torpdrömmar och som vill sätta egen prägel finns kvar. Många äldre detaljer som påminner om en svunnen tid finns kvar. I entrévåning ryms kök med matplats, vardagsrum, samt toalett/dusch. I entréplan finns flera eldstäder för mysiga sommarkvällar eller varför inte en rimfrostig julaftonsmorgon? På ovanplanet finns möjligheter att inreda sovloft. Tomten är om hela 935 kvm med goda möjligheter att anlägga köksträdgård och odla dina egna grödor eller bara njuter av en stund i hängmattan, här finns även vedbod/förrådsbyggnad. Rofyllda omgivningar med ett rikt djur och naturliv inpå husknuten. Det är ca 11 km till Åsarp med livsmedelsaffär och ca 28 till Falköping & Ulricehamn med bra kommunikationer och gott om caféer.

Blidsberg / Döve
Döve Västerbo
Final price: 175 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Running costs: 5 067 kr/år
Plotarea: 935 kvm (Tomträtt)
Rooms: 1 rum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige