Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Wenngarn / Venngarn lägenhet 3

SÄLJSTART SÖNDAG 11/9 KL 15.00

Nu har du möjlighet att förvärva en renoverad lägenhet i den nybildade bostadsrättsföreningen Brf Hallonbacken på Wenngarn! Här finns flera olika storlekar av lägenheter. Allt från välplanerade 36 kvm till den största lägenheten som är en 5:a på 121 kvm. Samtliga lägenheter har antingen en egen uteplats eller en egen balkong. Balkongerna vetter mot väster med härlig sol på eftermiddagen och kvällen. Två av lägenheterna har uteplats i öster mot entrésidan av huset och de andra har uteplats mot väster. Husen ligger lite avskilt och flera lägenheter har utsikt mot ängar och hagar och vattentornet. Alla lägenheter har kakel och klinkers i badrummen och en egen tvättmaskin och torktumlare. I köken har alla lägenheter diskbänk, diskmaskin, spishäll, ugn, kolfilterfläkt, kyl/frys och vita köksluckor. I rummen (förutom badrummen) ligger ett parkettgolv i ek. Väggarna är vitmålade. Totalt är det 10 lägenheter i föreningen. Alla lägenheter har sitt eget förråd och varje lägenhet är garanterad en parkeringsplats. Pris för parkering är 200 kr/månad. Fiber för bredband och TV är indraget och uttag finns i samtliga boenderum. Möjlighet att välja mellan ett antal olika leverantörer. Möjlighet till inflyttning från 1 november 2016! Boende på Wenngarn har specialerbjudande från golfklubben och den toppmoderna gymanläggningen i området (se http://wenngarnsportcenter.se). Det finns gratis transfer till Sigtuna Stad (se bif. PDF) samt givetvis skolbuss för barn. Förskola finns. På Wenngarn finns även Kulturstallet med bryggeri, bageri, musteri och eventytor för upp till 500 personer. På området finns Hotell Anstalten med restaurang för luncher, middagar och söndagsbruncher. Det finns även den populära och omtalade pizzerian i Dammstugan. För mer information om Wenngarn och vad som planeras i området rekommenderas ett besök på: www.wenngarn.se

Brf Hallonbacken
Sigtuna / Sigtuna - Wenngarn
Venngarn lägenhet 3
Final price: 3 195 000 kr
Enclosed: 121 kvm
Community fee: 5 514 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige