Search Menu
Bostaden är såld

Asarum - Duveryd / Rosendalsvägen 26

Ekeforsvilla, 1-plan!

Sällsynt enplansvilla (142m²) med lantligt läge i utkanten av villaområde. Stor och härlig tomt (ca 2000m²) med gräsmatta på framsidan och lummig insynsskyddad naturtomt på baksidan. Villan erbjuder trivsamma sällskapsytor såväl invändigt som utvändigt. Altandäck på framsidan med förmiddagssol. Insynsskyddat uterum med eftermiddagssol på baksidan av huset. Ekefors-villa nybyggd 1988 med vattenburet värmesystem, 3 sovrum (11-13m²), 2 renoverade badrum, stort kök med matplats för 6-12 personer, vardagsrum/allrum med insatskamin samt carport och garage. Fantastiskt läge med närhet till Asarum och havsbad samt 5 km till Karlshamn city. Besiktning, energideklaration och radonmätning utförd. Ägaren har tecknat en dolda-fel försäkring. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Asarum / Duveryd
Rosendalsvägen 26
Final price: 2 350 000 kr
Enclosed: 142 kvm
Running costs: 24 466 kr/år
Plotarea: 2069 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Asarum / Rosendalsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.