Search Menu
Bostaden är såld

Karlshamn - Centralt Karlshamn / Hinsegatan 1

Villa i toppskick

Välkommen till villa Tjället! Ett unikt hus som har genomgått flera omfattande renoveringar där den äldre stilen är bevarad. Entréplan erbjuder bl a ett ljust kök med bra förvaringsmöjligheter samt härliga sällskapsutrymmen med mörkt ekträgolv, kakelugn och dubbeldörrar. På ovanvåningen ryms fyra sovrum samt renoverat badrum med klinker/kakel. Inredd vind som lämpar sig som sovloft med utsikt över Karlshamns takåsar. Härlig insynsskyddad och lummig trädgård med bl a fruktträd och stenbelagd uteplats med många soltimmar. Carport samt friggebod. Fjärrvärme. Villa i toppskick med närhet till centrum, dagis och skola, välkomna på visning.

Karlshamn / Centralt Karlshamn
Hinsegatan 1
Final price: 2 725 000 kr
Enclosed: 157/38 kvm
Running costs: 35 550 kr/år
Plotarea: 753 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Blekinge / Karlshamn / Hinsegatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.