Search Menu
Bostaden är såld

Boda Kyrkby - Gulleråsen / Gulleråsen kvistgatu 11

Charmigt fritidshus med åretruntstandard

Välkommen till detta mysiga och vinterbonade fritidshus om ca 85 kvm. Huset rymmer 3 rok och består av hall, kök, vardagsrum med öppen spis, toalett med dusch samt två sovrum. Här finns charmen inbyggd i huset med detaljer som vackra gamla blyinfattade fönster, härlig glasveranda där man kan titta ut över ängen, vedspis i köket och öppen spis i vardagsrummet. Huset kan nyttjas året runt och alla bekvämligheter finns såsom fullutrustat kök, toalett med dusch och tvättmaskin. Det finns även en timrad stuga om ca 18 kvm som med en händig hand snart kan bli en gäststuga. Härlig tomt med fritt och öppet läge med närhet till badsjöar och skogsområden. I närområdet finns det aktiviteter både sommar som vinter. VISNING: Kontakta mäklaren för att boka tid!

Boda Kyrkby / Gulleråsen
Gulleråsen kvistgatu 11
Final price: 575 000 kr
Enclosed: 85 kvm
Running costs: 6 739 kr/år
Plotarea: 7830 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Dalarna / Boda Kyrkby / Gulleråsen Kvistgatu
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.