Search Menu
Såld

Borlänge - Pusselbo / Strandtomt -Heduddsvägen 38

Vacker villa vid vattnet!

Nu säljs "VILLA STOOR" - en unik och rymlig villa på vacker älvtomt ca 5 min från Borlänge centrum. Villan som figurerat i ett flertal inredningsmagasin smälter vackert in i det natursköna området och genom husets stora glaspartier njuter man den magiska utsikten över vattnet från alla rum. Alla nödvändiga funktioner finns i markplanets boyta som består av 3 sovrum, loft, två allrum, två badrum, kök, walk-in-closet och tvättstuga. Planlösningen är väl genomtänkt och ger utrymme för både stort umgänge och avskildhet. Bostadsdelen som ligger med separat ingång i plan 2 kan med fördel användas för egen verksamhet eller lätt integreras i den övriga bostadsytan. I plan 2 finns idag en studio med pentry och wc samt ett gästrum. Genom en trappa på tomten kommer man enkelt ner till den egna bryggan med plats för båt i älven. På tomten finns även ett dubbelgarage med vidbyggt förråd och en dubbel carport. Sällan kan vi erbjuda en villa som har så många positiva egenskaper i kombination med detta mycket attraktiva läge!

Borlänge / Pusselbo
Strandtomt -Heduddsvägen 38
Final price: 3 975 000 kr
Enclosed: 225 kvm
Running costs: 39 500 kr/år
Plotarea: 4274 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4-5 sovrum.
Building type: 1-plans villa med separat boyta i plan 2
Sold: 2016-08-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Dalarna / Borlänge
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.